Pähkinä-mantelipalat

Pähkinä-mantelipalat

40 min
helppo
378 kcal / 100g
0
0

Vahva-arominen pohja ja lempeä vaniljavaahto tekevät tästä leivonnaisesta pähkinän- ja mantelinystävän suosikin. Voit tarjota kakun myös pieniksi cocktailpaloiksi leikattuna.

Ainekset

16 palaa
1 ¾ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
1 pussi (75 g)
mantelijauhetta
1 pussi (70 g)
hasselpähkinäjauhetta
½ tl
leivinjauhetta
1 rasia (200 g)

Vaniljavaahto

1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa.
  2. Sekoita joukkoon tuorejuusto, esim. sähkövatkaimella. Älä vaivaa.
  3. Painele taikina jauhotuin käsin leivinpaperille uunipellille 20 x 20 cm:n kokoiseksi, tasaiseksi levyksi.
  4. Kypsennä uunin alaosassa 180 asteen lämpötilassa n. 25 min.
  5. Vaahdota tuorejuusto kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  6. Leikkaa levy paloiksi (à 5 x 5 cm). Tarjoa palat jäähtyneinä tuorejuustovaahdon kanssa.

Vinkki

Leikkaa leivonnainen pieniksi suupaloiksi (n. 3 x 3 cm). Pursota päälle tuorejuustovaahto. Tarjoa pikkuherkkuna cocktailtarjoilussa tai pitopöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
378 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
22 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)