
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni180°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1¾ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 pussi (75 g) mantelijauhetta
- 1 pussi (70 g) hasselpähkinäjauhetta
- ½ tl leivinjauhetta
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
Vaniljavaahto
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto, esim. sähkövatkaimella. Älä vaivaa.
- Painele taikina jauhotuin käsin leivinpaperille uunipellille 20 x 20 cm:n kokoiseksi, tasaiseksi levyksi.
- Kypsennä uunin alaosassa 180 asteen lämpötilassa n. 25 min.
- Vaahdota tuorejuusto kuohkeaksi sähkövatkaimella.
- Leikkaa levy paloiksi (à 5 x 5 cm). Tarjoa palat jäähtyneinä tuorejuustovaahdon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
377 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
36,4 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa