Pähkinä-mantelipalat

Pähkinä-mantelipalat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pähkinä-mantelipalat

Pähkinä-mantelipalat

Vahva-arominen pohja ja lempeä vaniljavaahto tekevät tästä leivonnaisesta pähkinän- ja mantelinystävän suosikin. Voit tarjota kakun myös pieniksi cocktailpaloiksi leikattuna.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset16 palaa

16 palaa
1 ¾ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
1 pussi (75 g)
mantelijauhetta
1 pussi (70 g)
hasselpähkinäjauhetta
½ tl
leivinjauhetta
1 rasia (200 g)

Vaniljavaahto

1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa.
  2. Sekoita joukkoon tuorejuusto, esim. sähkövatkaimella. Älä vaivaa.
  3. Painele taikina jauhotuin käsin leivinpaperille uunipellille 20 x 20 cm:n kokoiseksi, tasaiseksi levyksi.
  4. Kypsennä uunin alaosassa 180 asteen lämpötilassa n. 25 min.
  5. Vaahdota tuorejuusto kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  6. Leikkaa levy paloiksi (à 5 x 5 cm). Tarjoa palat jäähtyneinä tuorejuustovaahdon kanssa.
Vinkki

Vinkki

Leikkaa leivonnainen pieniksi suupaloiksi (n. 3 x 3 cm). Pursota päälle tuorejuustovaahto. Tarjoa pikkuherkkuna cocktailtarjoilussa tai pitopöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
377 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›