Pannupizza

Pannupizza
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pannupizza

Herkuttelijoiden suosikki, täyteläinen pannupizza saa kuohkeutensa hiivataikinasta. Valio AURA muru täydentää klassista kinkun ja ananaksen yhdistelmää.

Valmistusaika

Työaika
45 min
kohotus
45 min
uunissa
30 min
Yhteensä
2 h

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

1 dl
vettä
¼ pkt (13 g)
hiivaa
1 tl
hunajaa tai sokeria
¼ tl
suolaa
25 g
2 dl
vehnäjauhoja
½ dl
kaurahiutaleita tai ruishiutaleita
2 rkl
aurinkokuivattua tomaattia tai vihreitä oliiveja hienonnettuna

Kinkkutäyte

1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
150 g
savukinkkua tai pizzasuikaleita
½ pussia (à 150 g)
1 pieni tlk
ananasmurskaa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Anna nousta hyvin liinan alla.
  2. Valmista täyte. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Valuta siivilässä ananasmurskasta ja tomaattimurskasta liemi pois.
  3. Taputtele taikina voideltuun uunivuokaan (halkaisija n. 28 cm). Voit myös käyttää vuoassa leivinpaperia voitelun sijasta. Anna pohjan kohota hetken aikaa liinan alla.
  4. Levitä pohjalle ensin tomaattimurska, kinkku, ananasmurska ja AURA muru. Ripottele päälle juustoraaste.
  5. Paista 225 asteessa n. 20 - 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
159 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›