Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ rkl vettä
- 1½ rkl tomaattipyreetä
Täyte
- 3 (n. 600 g) punaista paprikaa
- 200 g punasipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 rkl hunajaa
- 1½ rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää Oivariini, vesi ja tomaattipyree. Vaivaa tasaiseksi
- Taputtele taikina piirakkavuoan (Ø n. 26 cm) pohjalle ja reunoille
- Esipaista piirakkapohjaa uunin alatasolla 200 asteessa 10 min. Valmista sillä aikaa täyte.
Täyte
- Leikkaa paprikat n. 3 cm:n pituisiksi suikaleiksi. Viipaloi halkaistut sipulit.
- Kuumenna Oivariini isolla paistinpannulla. Lisää paprika ja sipulit. Kuullota, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää hunaja ja etikka. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes neste on haihtunut. Älä ruskista. Nosta pannu liedeltä.
- Levitä Koskenlaskija esipaistetulle piirakkapohjalle. Lisää paprika-sipuliseos.
- Jatka kypsentämistä vielä 15 - 20 min.
- Tarjoa piirakka jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
14,1 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.