
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ rkl vettä
- 1½ rkl tomaattipyreetä
Täyte
- 3 (n. 600 g) punaista paprikaa
- 200 g punasipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 rkl hunajaa
- 1½ rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää Oivariini, vesi ja tomaattipyree. Vaivaa tasaiseksi
- Taputtele taikina piirakkavuoan (Ø n. 26 cm) pohjalle ja reunoille
- Esipaista piirakkapohjaa uunin alatasolla 200 asteessa 10 min. Valmista sillä aikaa täyte.
Täyte
- Leikkaa paprikat n. 3 cm:n pituisiksi suikaleiksi. Viipaloi halkaistut sipulit.
- Kuumenna Oivariini isolla paistinpannulla. Lisää paprika ja sipulit. Kuullota, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää hunaja ja etikka. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes neste on haihtunut. Älä ruskista. Nosta pannu liedeltä.
- Levitä Koskenlaskija esipaistetulle piirakkapohjalle. Lisää paprika-sipuliseos.
- Jatka kypsentämistä vielä 15 - 20 min.
- Tarjoa piirakka jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
15,4 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa