Parsakaali-porkkanahöystö

Parsakaali-porkkanahöystö

25 min
helppo
84 kcal / 100g
3
6

Helppo höystö parsakaalista ja porkkanasta sopii lisäkkeeksi tai sellaisenaan kasvisruoaksi.

Ainekset

6 annosta
5 (300 g)
porkkanaa
450 g
parsakaalia
50 g
2 - 3 rkl
vettä
½ tl
yrttimausteseosta
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Leikkaa porkkanat ja parsakaalin tyvi ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa parsakaalin kukinto lohkoiksi.
  2. Sulata Oivariini kattilassa. Lisää porkkana- ja parsakaalisuikaleet, kuullota n. 10 min keskilämmöllä. Älä ruskista. Lisää parsakaalin kukinnot ja n. 2 rkl vettä, peitä kannella.
  3. Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä, mutta niissä on vielä purutuntua jäljellä. Mausta.
  4. Tarjoa lisäke- tai kasvisruokana.

Vinkki

* Valmista lisäke mielellään juuri ennen tarjoilua, jotta parsakaalin väri säilyy hyvänä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)