
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 (300 g) porkkanaa
- 450 g parsakaalia
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 2-3 rkl vettä
- ½ tl yrttimausteseosta
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa porkkanat ja parsakaalin tyvi ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa parsakaalin kukinto lohkoiksi.
- Sulata Oivariini kattilassa. Lisää porkkana- ja parsakaalisuikaleet, kuullota n. 10 min keskilämmöllä. Älä ruskista. Lisää parsakaalin kukinnot ja n. 2 rkl vettä, peitä kannella.
- Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä, mutta niissä on vielä purutuntua jäljellä. Mausta.
- Tarjoa lisäke- tai kasvisruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa