Parsakaali-porkkanahöystö

Parsakaali-porkkanahöystö
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Parsakaali-porkkanahöystö

Parsakaali-porkkanahöystö

Helppo höystö parsakaalista ja porkkanasta sopii lisäkkeeksi tai sellaisenaan kasvisruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 (300 g)
porkkanaa
450 g
parsakaalia
50 g
2 - 3 rkl
vettä
½ tl
yrttimausteseosta
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Leikkaa porkkanat ja parsakaalin tyvi ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa parsakaalin kukinto lohkoiksi.
  2. Sulata Oivariini kattilassa. Lisää porkkana- ja parsakaalisuikaleet, kuullota n. 10 min keskilämmöllä. Älä ruskista. Lisää parsakaalin kukinnot ja n. 2 rkl vettä, peitä kannella.
  3. Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä, mutta niissä on vielä purutuntua jäljellä. Mausta.
  4. Tarjoa lisäke- tai kasvisruokana.
Vinkki

Vinkki

* Valmista lisäke mielellään juuri ennen tarjoilua, jotta parsakaalin väri säilyy hyvänä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›