Pastrami

Pastrami
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Pastrami

Pastrami on yleisimmin naudanlihasta valmistettava leikkele. Pastrami sopii esim. leipien tai pizzan täytteeksi, noutopöydän leikkelevadille tai salaatteihin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
4 h
vetäytyminen
1 h
Yhteensä
5 h 15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 1 kg
naudan ulkofileetä
2 rkl
gourmet-suolahiutaleita
2 rkl
mustapippuria myllystä
2 rkl
korianterin siemeniä hienonnettuna
2 rkl
paprikajauhetta
2 rkl
fenkolinsiemeniä
2 rkl
hienonnettua kuminaa
2 rkl
fariinisokeria

Paistamiseen

Täytetty maalaisleipä

4 viipaletta
maalaisleipää

Leivän täyte

barbeque-kastiketta
jäävuorisalaattia
punasipulia viipaleina
tomaattia viipaleina
suolakurkkua viipaleina

Ohje

  1. Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön n. tuntia ennen sen valmistusta.
  2. Hiero kaikki mausteet lihan pintaan ja paista rasvassa kuumalla pannulla se joka puolelta niin, että lihassyyt menevät kiinni.
  3. Kypsennä uunissa 150 asteessa vähintään 4 tuntia, kunnes lihasta on tullut mureaa.
  4. Anna vetäytyä ja leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi.
  5. Valmiin pastraamin voit tarjoilla esim. täytettynä maalaisleipänä, jonka välistä löytyy myös smetanaa, tuorejuustoa, bbq-kastiketta, Valio Emmental sinileimaa, salaattia, punasipulia, tomaattia ja suolakurkkua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
21 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›