Siirry sisältöön
Possu-kasviswokkinyytit

Possu-kasviswokkinyytit

Pyöräytä possunsuikaleista ja vihanneksista wokki. Lisää kermaiseen kastikkeeseen chili- ja soijakastiketta. 

Possu-kasviswokkinyytit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl basmatiriisiä tai jasmiiniriisiä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 4 dl vettä
  • 600 g porsaan paistisuikaleita
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 5 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 3 rkl ketjap manis -soijakastiketta
  • 2 dl
    Valio ruokakermaa 15%
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 pussi (500 g) wokkivihanneksia
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuusto
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon

Ohje

  1. Kypsennä riisi lihaliemessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Ruskista lihasuikaleet kahdessa erässä Oivariini rasvassa pannulla ja siirrä ne kattilaan. Lisää kattilaan mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
  3. Kuumenna pannulla wokkivihannekset. Lisää vihannekset ja tuorejuusto lihan joukkoon. Anna hautua hetki. Lisää keitetty riisi kattilaan ja sekoita hyvin.
  4. Leikkaa nyyttejä varten alumiinifoliosta ja leivinpaperista reilut palat. Aseta leivinpaperit alumiinifolioiden päälle. Jaa wokkiseos leivinpaperien päälle ja sulje nyytit tiiviisti. Pakkaa kuumat nyytit kylmälaukkuun, jossa ne pysyvät lämpiminä. Kuumenna nyytit tarvittaessa nuotion hiilloksella tai leiripaikan grillissä. Nosta kuumentuneet nyytit kertakäyttölautasille, joiden päällä nyytit on helppo avata syömistä varten. Muista ottaa mukaan haarukat.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 10,6 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search