Possu-kasviswokkinyytit

Possu-kasviswokkinyytit

Pyöräytä possunsuikaleista ja vihanneksista wokki. Lisää kermaiseen kastikkeeseen chili- ja soijakastiketta. 

30 min
keskitaso
107 kcal / 100g
1
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
basmatiriisiä tai jasmiiniriisiä
1
lihaliemikuutio
4 dl
vettä
600 g
porsaan paistisuikaleita
2 rkl
5 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
½ tl
rouhittua mustapippuria
3 rkl
ketjap manis -soijakastiketta
2 dl
1 pussi (500 g)
wokkivihanneksia
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Kypsennä riisi lihaliemessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Ruskista lihasuikaleet kahdessa erässä Oivariini rasvassa pannulla ja siirrä ne kattilaan. Lisää kattilaan mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
  3. Kuumenna pannulla wokkivihannekset. Lisää vihannekset ja tuorejuusto lihan joukkoon. Anna hautua hetki. Lisää keitetty riisi kattilaan ja sekoita hyvin.
  4. Leikkaa nyyttejä varten alumiinifoliosta ja leivinpaperista reilut palat. Aseta leivinpaperit alumiinifolioiden päälle. Jaa wokkiseos leivinpaperien päälle ja sulje nyytit tiiviisti. Pakkaa kuumat nyytit kylmälaukkuun, jossa ne pysyvät lämpiminä. Kuumenna nyytit tarvittaessa nuotion hiilloksella tai leiripaikan grillissä. Nosta kuumentuneet nyytit kertakäyttölautasille, joiden päällä nyytit on helppo avata syömistä varten. Muista ottaa mukaan haarukat.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)