Punajuuri-possukastike

Punajuuri-possukastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Punajuuri-possukastike

Punajuuri-possukastike

Punainen possukastike sopii tarjottavaksi riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
porsaan suikaletta
1 rkl
1
sipuli
½ tl
mustapippuria myllystä
¾ tl
suolaa
3 dl
2
raakaa punajuurta
2 dl
1 - 2 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Ruskista possun suikaleet Oivariini rasvassa paistinpannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja sekoittele kunnes se pehmenee.
  2. Kaada seos kattilaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää kattilaan omenatäysmehu ja suikaloidut punajuuret. Anna kiehua hiljalleen 30 - 40 min kannen alla kunnes liha ja punajuuret ovat kypsiä.
  3. Lisää ruokakerma ja sitruunamehu. Kuumenna ja tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.