Puutarhurin kaalivuoka

Puutarhurin kaalivuoka

40 min
helppo
93 kcal / 100g
2
2

Lämmin kukkakaali-parsakaalivuoka maistuu sellaisenaan tai liharuokien lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
1 kg
kukkakaalia ja/tai parsakaalia
1 rkl
suolaa
2 rkl
3 rkl
vehnäjauhoja
3 dl
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä
2 rkl
persiljaa

Ohje

  1. Paloittele kaali sopiviksi paloiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä n. 5 min. Valuta.
  2. Valmista kuorrutuskastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon juusto, mausteet ja persilja.
  3. Laita kaali voideltuun uunivuokaan ja levitä kastike päälle. Kuorruta 200 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
138 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)