Puutarhurin kaalivuoka

Puutarhurin kaalivuoka

Lämmin kukkakaali-parsakaalivuoka maistuu sellaisenaan tai liharuokien lisäkkeenä.

40 min
helppo
95 kcal / 100g
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
kukkakaalia ja/tai parsakaalia
1 rkl
suolaa
2 rkl
3 rkl
vehnäjauhoja
3 dl
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä
2 rkl
persiljaa

Ohje

  1. Paloittele kaali sopiviksi paloiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä n. 5 min. Valuta.
  2. Valmista kuorrutuskastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon juusto, mausteet ja persilja.
  3. Laita kaali voideltuun uunivuokaan ja levitä kastike päälle. Kuorruta 200 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
126 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›