Puutarhurin kaalivuoka

Puutarhurin kaalivuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Puutarhurin kaalivuoka

Puutarhurin kaalivuoka

Lämmin kukkakaali-parsakaalivuoka maistuu sellaisenaan tai liharuokien lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
15 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
kukkakaalia ja/tai parsakaalia
1 rkl
suolaa
2 rkl
3 rkl
vehnäjauhoja
3 dl
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä
2 rkl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Paloittele kaali sopiviksi paloiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä n. 5 min. Valuta.
  2. Valmista kuorrutuskastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon juusto, mausteet ja persilja.
  3. Laita kaali voideltuun uunivuokaan ja levitä kastike päälle. Kuorruta 200 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.