
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 viipaletta täysjyväruisleipää, esim. Ruis Real
-
1 tl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
-
½ dl
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
- ¼ dl tuoretta persiljaa tai ruohosipulia
- 2 jääsalaatin lehteä
- 3 viipaletta kalkkunaleikkelettä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä leipäviipaleille Oivariini ja raejuusto.
- Huuhdo ja kuivaa persilja sekä salaatti. Ripota persilja raejuuston päälle. Laita päälle vielä salaatinlehdet sekä kalkkunaleikkeleet.
- Paina leivät vastakkain.
- Nauti aamu- tai välipalana maidon, tuoremehun tai Valio Plus kaakaojuoman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa