Raejuusto-kalkkunaleivät

Raejuusto-kalkkunaleivät
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Raejuusto-kalkkunaleivät

Raejuusto-kalkkunaleivät

Pehmeä raejuusto on oivallinen voileivän mehevoittäjä. Se lisää myös tämän leivän ruokaisuutta, joka onkin siksi täyttävä aamu- tai välipala.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset1 annos

1 annos
2 viipaletta
täysjyväruisleipää , esim. Ruis Real
1 tl
½ dl
¼ dl
tuoretta persiljaa tai ruohosipulia
2
jääsalaatin lehteä
3 viipaletta
kalkkunaleikkelettä

Ohje

  1. Levitä leipäviipaleille Oivariini ja raejuusto.
  2. Huuhdo ja kuivaa persilja sekä salaatti. Ripota persilja raejuuston päälle. Laita päälle vielä salaatinlehdet sekä kalkkunaleikkeleet.
  3. Paina leivät vastakkain.
  4. Nauti aamu- tai välipalana maidon, tuoremehun tai Valio Plus kaakaojuoman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.