Raejuusto-kalkkunaleivät

Raejuusto-kalkkunaleivät

Pehmeä raejuusto on oivallinen voileivän mehevoittäjä. Se lisää myös tämän leivän ruokaisuutta, joka onkin siksi täyttävä aamu- tai välipala.

10 min
helppo
182 kcal / 100g
0

Ainekset1 annos

1 annos
2 viipaletta
täysjyväruisleipää , esim. Ruis Real
1 tl
½ dl
¼ dl
tuoretta persiljaa tai ruohosipulia
2
jääsalaatin lehteä
3 viipaletta
kalkkunaleikkelettä

Ohje

  1. Levitä leipäviipaleille Oivariini ja raejuusto.
  2. Huuhdo ja kuivaa persilja sekä salaatti. Ripota persilja raejuuston päälle. Laita päälle vielä salaatinlehdet sekä kalkkunaleikkeleet.
  3. Paina leivät vastakkain.
  4. Nauti aamu- tai välipalana maidon, tuoremehun tai Valio Plus kaakaojuoman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,2 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›