Rahkamarinoitu uunibroileri

Rahkamarinoitu uunibroileri

12 h 50 min
keskitaso
93 kcal / 100g
3
3

Uunibroileri on mainio kylmän talvipäivän ruoka. Tässä ohjeessa broileri mehevöityy ja saa makua rahkasta sekä makean tulisesta paholaisen hillosta.

Ainekset

6 annosta
n. 900 g
maustamattomia broilerin rintafileitä
1 prk (250 g)
1 dl
paholaisen hilloa

Vuokaan

2 isoa
hapahkoa omenaa
2 isoa
punasipulia
1 - 2 rkl
1 rkl
ruokosokerisiirappia
1 rkl
vaaleaa balsamiviinietikkaa
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Leikkaa syvät ristiviillot broilerifileiden yläpintaan. Laita fileet tukevaan muovipussiin. Sekoita rahkaan paholaisen hillo. Lisää rahka broilerin päälle.
  2. Sulje pussi ja pyörittele sitä, jotta fileet maustuvat joka puolelta. Laita jääkaappiin yön ajaksi.
  3. Hiero fileen pintaan suola; rahka saa jäädä broilerin pinnnalle. Laita uunivuokaan.
  4. Kuullota lohkoiksi leikattuja omenoita ja punasipuleita pannulla rasvassa, kunnes ne pehmiävät. Mausta.
  5. Levitä seos fileiden päälle.
  6. Kypsennä 200 asteessa 30 - 40 min tai kunnes kypsiä.
  7. Tarjoa lisänä Kermaperunoita ja Mantelista hedelmä-juustosalaattia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)