Raparperimousse

Raparperimousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raparperimousse

Raparperimousse

Alkukesän raparpereistä syntyy ihanaakin ihanampi jälkiruoka vähällä vaivalla.

Valmistusaika

Työaika
24 min
Yhteensä
24 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 dl
raparperipaloja
¾ dl
fariinisokeria
½ dl
vettä
¼ tl
inkivääriä
2 ½ dl

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan paloitellut rapaperit ja sokeri. Kaada päälle vesi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä. Mausta
  2. Vaahdota vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperit. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›