Savukalakeitto

Savukalakeitto

Yksinkertaisista aineksista valmistuu aidonmakuista ruokaa. Tarjoa lisänä ruisleipää ja voita.

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
4 - 5
perunaa
2
sipulia
½ pkt (à 250 g)
200 g
savukalaa
ripaus
mustapippuria
1 rkl
sitruunamehua
½ dl
hienonnettua tilliä
suolaa

Ohje

  1. Keitä kuoritut, kuutioidut perunat ja hienonnettu sipuli kalaliemessä kypsiksi.
  2. Soseuta liemineen esim. sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää sulatejuusto ja kala paloiteltuna. Mausta ja kuumenna. Tarkista suola.
  3. Tarjoa paahdettujen ruisleipäviipaleiden ja voin kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Voit käyttää keittoon myös pakastettua peruna-sipulisekoitusta (500 g).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›