Savukalanachos

Savukalanachos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Savukalanachos

Savukalanachos

Nachot ovat monien makuun sopivaa naposteluruokaa. Kokeile perinteisten makujen sijaan tätä savukalatäytettä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset30 kpl

30 kpl
2
keitettyä (8 min) kananmunaa
200 g
savukalaa
1
omena
1 prk (180 g)
1 dl
hienonnettua tilliä ja/tai ruohosipulia
½ rkl
limetin mehua
½ tl
pippurisekoitusta (Santa Maria)
( ½ tl
suolaa )
30 kpl (pyöreitä)
maissilastuja
tilliä tai ruohosipulia

Ohje

  1. Kuori ja hienonna kovaksi keitetyt munat. Hienonna savukala. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.
  2. Sekoita kaikki ainekset. Tarkista suola.
  3. Jaa täyte maissilastujen päälle. Koristele tillillä tai ruohosipulilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.