Sieni-kinkkufrittata

Sieni-kinkkufrittata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sieni-kinkkufrittata

Sieni-kinkkufrittata

Sieni-kinkkufrittata valmistuu nopeasti maukkaaksi ilta- tai välipalaksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
25 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 rkl
n. 1 1/2 dl (100 g)
esikäsiteltyjä metsäsieniä tai siitakesieniä
1 (pieni)
sipuli
100 g
savukinkkua suikaleina
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
8
kananmunaa
1 dl
1 pussi (150 g)
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon hienonnetut sienet ja sipuli. Paista hetki ja lisää kinkkusuikaleet ja mausteet.
  3. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää ruokakerma, juustoraaste ja persilja. Yhdistä kaikki aineet ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uuni- tai piirasvuokaan (24 x 28 cm).
  4. Kypsennä uunissa 20 - 25 min, kunnes pinta saa kauniin värin ja ruoka on hyytynyt. Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa brunssilla tai iltapalaksi salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›