Sienimunakasrulla

Sienimunakasrulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sienimunakasrulla

Sienimunakasrulla

Munakasrulla on retroruokaa parhaimmillaan. Tarjoa sienimunakasrulla yhdessä salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

Pohja

75 g
1 ½ dl
vehnäjauhoja
6 dl
4
keltuaista
½ tl
suolaa
½ tl
leivinjauhetta
4
valkuaista

Täyte

1
sipuli
1 rkl
3 tlk (à 315 / 160 g)
säilykemetsäsienikuutioita
1
paprika
1 rasia (200 g)
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
1 dl
hienonnettua persiljaa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Ota kattila pois levyltä ja lisää maito hyvin sekoittaen. Keitä vielä 2 - 3 min koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä.
  2. Sekoita kastikkeen joukkoon keltuaiset, suola ja leivinjauhe. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää lopuksi varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Paista 200 asteessa n. 20 min tai kunnes pohja on kypsä. Kumoa pohja leivinpaperille ja irrota päältä leivinpaperi.
  4. Valmista täyte: Hienonna sipuli. Paista ne voissa. Lisää paistamisen loppuvaiheessa valutetut sienikuutiot, pieneksi kuutioitu paprika ja tuorejuusto. Kuumenna. Mausta pippurilla, suolalla ja persiljalla. Tarkista maku.
  5. Levitä seos munakaslevylle. Lisää puolet juustoraasteesta täytteen päälle. Rullaa kuten kääretorttu. Leikkaa rulla puoliksi. Aseta rullat uunivuokaan. Ripottele loppu juustoraaste päälle.
  6. Kuumenna 225 asteessa n. 15 min.
  7. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›