
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl vehnäjauhoja
-
6 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 4 keltuaista
- ½ tl suolaa
- ½ tl leivinjauhetta
- 4 valkuaista
Täyte
- 1 sipuli
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 tlk (à 315/160 g) säilykemetsäsienikuutioita
- 1 paprika
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- ½ tl mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Ota kattila pois levyltä ja lisää maito hyvin sekoittaen. Keitä vielä 2 - 3 min koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä.
- Sekoita kastikkeen joukkoon keltuaiset, suola ja leivinjauhe. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää lopuksi varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista 200 asteessa n. 20 min tai kunnes pohja on kypsä. Kumoa pohja leivinpaperille ja irrota päältä leivinpaperi.
- Valmista täyte: Hienonna sipuli. Paista ne voissa. Lisää paistamisen loppuvaiheessa valutetut sienikuutiot, pieneksi kuutioitu paprika ja tuorejuusto. Kuumenna. Mausta pippurilla, suolalla ja persiljalla. Tarkista maku.
- Levitä seos munakaslevylle. Lisää puolet juustoraasteesta täytteen päälle. Rullaa kuten kääretorttu. Leikkaa rulla puoliksi. Aseta rullat uunivuokaan. Ripottele loppu juustoraaste päälle.
- Kuumenna 225 asteessa n. 15 min.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa