Sipuli-pekonikeitto

Sipuli-pekonikeitto

Tässä sipulikeiton ohjeessa maistuu myös pekoni. Maukas sipuli-pekonikeitto sopii tarjottavaksi maukkaana alkuruokana.

1 h
keskitaso
67 kcal / 100g
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
3 (400 g)
sipulia
1
valkosipulin kynsi
1 ¼ l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
1 tl
tuoretta inkivääriä
¼
mustapippuria myllystä
2 - 3 viipaletta
paahtoleipää
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Suikaloi pekoni. Leikkaa sipulit ja valkosipuli ohuiksi viipaleiksi.
  2. Paista pekonisukaleet rapeiksi kattilassa. Lisää joukkoon sipulit. Paista sipulit kullan ruskeiksi, älä ruskista.
  3. Lisää kasvisliemi. Mausta. Anna kiehua hiljalleen n. 30 min.
  4. Paahda leivät ja kuutioi ne. Jaa keitto uuninkestäviin annoskulhoihin tai isoon keittokulhoon. Lisää leipäkuutiot keiton pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste.
  5. Nosta uuniin ja kuorruta 250 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›