Sipulinen possuvuoka

Sipulinen possuvuoka

40 min
keskitaso
117 kcal / 100g
3
3

Sipulilla maustettu possuvuoka on oivaa viikonloppuruokaa koko perheelle.

Ainekset

5 annosta
750 g (10 kpl)
porsaan fileetä, ohut leike , maustamaton
2 rkl
¾ tl
suolaa
1 tl
pippurisekoitusta , esim. Santa Maria
2 isoa (400 g)
sipulia
2 rkl
siirappia
1 prk (2,5 dl)

Pinnalle

tuoretta sitruunatimjamia , persiljaa tai muuta yrttiä

Ohje

  1. Leikkaa leikettä ympäröivään kalvoon pystyviiltoja terävällä veitsellä tai poista kalvot ohuelti saksilla.
  2. Ruskista lihat Oivariini rasvassa molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Siirrä lihat laakeahkoon uunivuokaan.
  3. Leikkaa kuoritut sipulit neljään osaan ja viipaloi. Kuullota sipulit pannulla, älä ruskista. Mausta siirapilla. Lisää ruokakerma, kuumenna kiehuvaksi.
  4. Kaada seos vuokaan lihapalojen päälle.
  5. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n.15 min. Ripota kypsän ruoan pinnalle hienonnettua yrttiä.
  6. Tarjoa lisänä peruna-porkkanasosetta ja puolukkasurvosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)