Sipulinen possuvuoka

Sipulinen possuvuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sipulinen possuvuoka

Sipulinen possuvuoka

Sipulilla maustettu possuvuoka on oivaa viikonloppuruokaa koko perheelle.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
15 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
750 g (10 kpl)
porsaan fileetä, ohut leike , maustamaton
2 rkl
¾ tl
suolaa
1 tl
pippurisekoitusta , esim. Santa Maria
2 isoa (400 g)
sipulia
2 rkl
siirappia
1 prk (2,5 dl)

Pinnalle

tuoretta sitruunatimjamia , persiljaa tai muuta yrttiä

Ohje

  1. Leikkaa leikettä ympäröivään kalvoon pystyviiltoja terävällä veitsellä tai poista kalvot ohuelti saksilla.
  2. Ruskista lihat Oivariini rasvassa molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Siirrä lihat laakeahkoon uunivuokaan.
  3. Leikkaa kuoritut sipulit neljään osaan ja viipaloi. Kuullota sipulit pannulla, älä ruskista. Mausta siirapilla. Lisää ruokakerma, kuumenna kiehuvaksi.
  4. Kaada seos vuokaan lihapalojen päälle.
  5. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n.15 min. Ripota kypsän ruoan pinnalle hienonnettua yrttiä.
  6. Tarjoa lisänä peruna-porkkanasosetta ja puolukkasurvosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›