Sitruunasilli

Sitruunasilli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sitruunasilli

Sitruunasilli

Sillille saat ihanan sitruunaisen kastikkeen helposti itse valmistamalla. Sopii hyvin uusien perunoiden kanssa tarjoiltavaksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 (180 g)
Islannin matjessillifileetä
1 (80 g)
punasipuli

tai kesäsipulia

Sitruunakastike

1 prk (120 g)
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
sitruunankuorta
2 tl
sokeria
½ dl
hienonnettua tilliä

Koristeeksi

lehtisalaattia
1 rkl
kaprista
2
keitettyä kananmunaa lohkoina

Ohje

  1. Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Halkaise sipuli ja leikkaa aivan ohuiksi viipaleiksi. Aseta sillinpalat esim. soikealle vadille salaatin päälle kalan muotoon. Lisää kalapaloille sipulit.
  2. Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta kuori ohuelti. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada seos kalan päälle. Koristele kapriksella ja munalohkoilla.
  3. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.