![Sitruunasilli](https://cdn-wp.valio.fi/valio-fi/2023/04/33652-sitruunasilli-800x600.jpeg)
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (180 g) Islannin matjessillifileetä
-
1 (80 g)
punasipuliVoit kokeilla myös:
- 2-3 kesäsipulia
Sitruunakastike
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ tl sitruunankuorta
- 2 tl sokeria
- ½ dl hienonnettua tilliä
Koristeeksi
- 0 kg lehtisalaattia
- 1 rkl kaprista
- 2 keitettyä kananmunaa lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Halkaise sipuli ja leikkaa aivan ohuiksi viipaleiksi. Aseta sillinpalat esim. soikealle vadille salaatin päälle kalan muotoon. Lisää kalapaloille sipulit.
- Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta kuori ohuelti. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada seos kalan päälle. Koristele kapriksella ja munalohkoilla.
- Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 196 kcalProteiini 7,3 gHiilihydraatti 8,7 gRasva 14,6 gTyydyttynyt rasva 6,7 gRavintokuitu 0,3 gSuola 2,5 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- lehtisalaattia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.