Sitruunasilli

Sitruunasilli

Sillille saat ihanan sitruunaisen kastikkeen helposti itse valmistamalla. Sopii hyvin uusien perunoiden kanssa tarjoiltavaksi.

20 min
helppo
184 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 (180 g)
Islannin matjessillifileetä
1 (80 g)
punasipuli

tai kesäsipulia

Sitruunakastike

1 prk (150 g)
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
sitruunankuorta
2 tl
sokeria
½ dl
hienonnettua tilliä

Koristeeksi

lehtisalaattia
1 rkl
kaprista
2
keitettyä kananmunaa lohkoina

Ohje

  1. Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Halkaise sipuli ja leikkaa aivan ohuiksi viipaleiksi. Aseta sillinpalat esim. soikealle vadille salaatin päälle kalan muotoon. Lisää kalapaloille sipulit
  2. Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta kuori ohuelti. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada seos kalan päälle. Koristele kapriksella ja munalohkoilla.
  3. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,6 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)