
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (180 g) Islannin matjessillifileetä
-
1 (80 g)
punasipuli
- 2-3 kesäsipulia
Voit kokeilla myös
Sitruunakastike
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ tl sitruunankuorta
- 2 tl sokeria
- ½ dl hienonnettua tilliä
Koristeeksi
- 0 kg lehtisalaattia
- 1 rkl kaprista
- 2 keitettyä kananmunaa lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Halkaise sipuli ja leikkaa aivan ohuiksi viipaleiksi. Aseta sillinpalat esim. soikealle vadille salaatin päälle kalan muotoon. Lisää kalapaloille sipulit.
- Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta kuori ohuelti. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada seos kalan päälle. Koristele kapriksella ja munalohkoilla.
- Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
2,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- lehtisalaattia