Sitruunasilli

Sitruunasilli

20 min
helppo
184 kcal / 100g
0
0

Sillille saat ihanan sitruunaisen kastikkeen helposti itse valmistamalla. Sopii hyvin uusien perunoiden kanssa tarjoiltavaksi.

Ainekset

6 annosta
2 (180 g)
Islannin matjessillifileetä
1 (80 g)
punasipuli

Sitruunakastike

1 prk (150 g)
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
sitruunankuorta
2 tl
sokeria
½ dl
hienonnettua tilliä

Koristeeksi

lehtisalaattia
1 rkl
kaprista
2
keitettyä kananmunaa lohkoina

Ohje

  1. Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Halkaise sipuli ja leikkaa aivan ohuiksi viipaleiksi. Aseta sillinpalat esim. soikealle vadille salaatin päälle kalan muotoon. Lisää kalapaloille sipulit
  2. Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta kuori ohuelti. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada seos kalan päälle. Koristele kapriksella ja munalohkoilla.
  3. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Suola
2,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)