Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 2½ dl fariinisokeria
Jaa resepti
Ohje
Kinuskikastike
- Mittaa ainekset kattilaan. Keitä 2 - 3 min. Mausta halutessasi. Tarjoa kastike lämpimänä tai kylmänä esim. marjojen tai jäätelön kanssa.
Kinuskikuorrutus
- Mittaa ainekset kattikaan. Keitä n. 5 min, kunnes seos sakenee. Kaada hiukan jäähtyneenä kakun tai leivonnaisten pinnalle.
Kinuskimakeiset
- Mittaa ainekset kattilaan. Keitä 8 - 10 min, kunnes seos on kiehunut puoleen. Mausta halutessasi esim. vaniljasokerilla (1 tl), kanelilla (1 tl) tai kardemummalla (1/2 tl). Levitä seos leivinpaperille. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi. Leikkaa paloiksi tai pyörittele palloiksi. Koristele tai kuorrutua esim. sulatetulla suklaalla. Voit halutessasi pujottaa karamellit tikkuihin tai kääriä sellofaaniin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
320 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
46,7 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.