Suolainen kinuski

Suolainen kinuski
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suolainen kinuski

Suolainen kinuski

Suolainen kinuski sopii jälkiruokien kastikkeeksi, leivonnaisten täyteisiin, kakun kuorruttamiseen tai herkkupaloiksi sellaisenaan. Mitä pidempään kinuskia keität, sen jämäkämpää siitä tulee.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 dl

4 dl
1 prk (250 g)
2 ½ dl
fariinisokeria

Ohje

  1. Kinuskikastike

  2. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä 2 - 3 min. Mausta halutessasi. Tarjoa kastike lämpimänä tai kylmänä esim. marjojen tai jäätelön kanssa.
  3. Kinuskikuorrutus

  4. Mittaa ainekset kattikaan. Keitä n. 5 min, kunnes seos sakenee. Kaada hiukan jäähtyneenä kakun tai leivonnaisten pinnalle.
  5. Kinuskimakeiset

  6. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä 8 - 10 min, kunnes seos on kiehunut puoleen. Mausta halutessasi esim. vaniljasokerilla (1 tl), kanelilla (1 tl) tai kardemummalla (1/2 tl). Levitä seos leivinpaperille. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi. Leikkaa paloiksi tai pyörittele palloiksi. Koristele tai kuorrutua esim. sulatetulla suklaalla. Voit halutessasi pujottaa karamellit tikkuihin tai kääriä sellofaaniin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
313 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›