Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Timjamisipulit

Grilliruokien kanssa sopii tämä helppo lisäke, jonka voit valmistaa folionyyteissä grillissä tai annosvuoissa uunissa.

Timjamisipulit
Timjamisipulit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 isoa sipulia tai n. 10 kesäsipulia

Timjamivoi

  • 75 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 tl timjamia
  • 2 rkl fariinisokeria
  • ½ rkl sitruunamehua
  • ½ tl suolaa

Ohje

  1. Kuori ja leikkaa isot sipulit neljään osaan. Jos käytät kesäsipuleita, halkaise ne.
  2. Sekoita pehmeän voin joukkoon loput aineet. Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta reilun kokoiset palat. Laita työpöydälle ensin foliopala ja sen päälle leivinpaperipala. Jaa papereille sipulit ja timjamivoi. Sulje nyytti nostamalla reunat ylös.
  3. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 min tai grillissä. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.

Vinkki

Voit valmistaa timjamisipulit myös annosvuoissa tai uuninkestävissä kahvikupeissa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 1,1 g
Hiilihydraatti 8,5 g
Rasva 10,8 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search