Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 isoa sipulia tai n. 10 kesäsipulia
Timjamivoi
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl timjamia
- 2 rkl fariinisokeria
- ½ rkl sitruunamehua
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja leikkaa isot sipulit neljään osaan. Jos käytät kesäsipuleita, halkaise ne.
- Sekoita pehmeän voin joukkoon loput aineet. Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta reilun kokoiset palat. Laita työpöydälle ensin foliopala ja sen päälle leivinpaperipala. Jaa papereille sipulit ja timjamivoi. Sulje nyytti nostamalla reunat ylös.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 min tai grillissä. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
1,1 g
Hiilihydraatti
8,5 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.