Tomaatti-nuudelisalaatti

Tomaatti-nuudelisalaatti

Hauskat pitkät nuudelit sopivat myös salaatin joukkoon ja antavat samalla ruokaisuutta.

20 min
helppo
133 kcal / 100g
2
0

Ainekset5 annosta

5 annosta
85 g
nuudeleita tai vermiselliä
1 prk (200 g)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 dl
oliiveja
1 ruukku
tuoretta basilikaa
1 dl
pähkinärouhetta paahdettuna

Kastike

2 dl
½ rkl
sitruunamehua
1
valkosipulin kynsi
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Ohje

  1. Keitä nuudelit vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä
  2. Yhdistä nuudelit, juusto, puolitetut tomaatit ja oliivit keskenään. Irrota basilikan lehdet varsista ja sekoita kevyesti joukkoon. Sekoita paahdettu manteli osittain joukkoon ja ripottele loput salaatin pinnalle.
  3. Sekoita kastikkeen aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarjoa kastike salaatin kanssa tai kaada halutessasi salaatin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)