
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
- ½ (à 450 g) filotaikinaa
Täyte
- 1 tlk (185/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- ¼ tl cayennepippuria
- ¾ dl kapriksia tai vihreitä oliiveja
- 3 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 kananmuna
Voiteluun
-
75 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Pinnalle
- 0 kg seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata filotaikinaa avaamattomassa pakkauksessa n. 15 min. Avaa pakkaus, leikkaa veitsellä rulla kahteen osaan. Laita toinen puoli takaisin pakastimeen ja anna toisen puolikkaan sulaa muoviin käärittynä, ettei kuivu.
- Valuta tonnikala. Sekoita se juustoraasteeseen. Jos käytät oliiveja, hienonna ne. Mittaa loput täytteen ainekset tonnikala-juustoseokseen ja sekoita.
- Jaa täyte 18 osaan esim. pieniksi keoiksi leivinpaperin päälle työpöydälle.
- Avaa sulanut taikinarulla, leikkaa kolmeen osaan. Saat kooltaan n. 15 cm x 17 cm arkkeja. Ota yksi arkki, voitele se voisulalla ja nosta toinen arkki päälle.
- Muotoile täyte keskelle etusormen paksuiseksi tangoksi. Nosta sivut täytteen päälle, rullaa tangoksi. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille saumapuoli alaspäin. Jatka, kunnes kaikki täytteet on rullattu.
- Sivele tangot voisulalla. Ripota pinnalle siemenet.
- Paista kullanruskeiksi 225 asteessa n. 6 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
12,6 g
Hiilihydraatti
0,5 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- seesaminsiemeniä