Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Toscapiirakka

Toscapiirakka on perinteinen, maistuva kahvipöydän herkku. Toscapiirakkaa voit hyvin pakastaa ja se sopii erinomaisesti erilaisiin myyjäisiin tai kahvituksiin kahvileiväksi mokkapalojen rinnalle.

Toscapiirakka
Toscapiirakka

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 200 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Toscakuorrutus

  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 150 g (5 dl) mantelilastuja
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 2 rkl vehnäjauhoja

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää vaahdon joukkoon kuivat aineet, kerma ja jäähtynyt voisula kevyesti sekoittaen.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
  4. Paista piirakka uunin keskiosassa 200 asteessa n. 12 min.
  5. Valmista kuorrutus: Yhdistä kaikki aineet teflonkattilassa. Anna kiehahtaa, sekoita välillä.
  6. Levitä kuorrutus puolikypsän piirakkapohjan päälle. Paista vielä n. 14 min eli kunnes pinta saa kauniin värin.
  7. Anna jäähtyä ja leikkaa Toscapiirakka paloiksi. Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 436 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 38,7 g
Rasva 27,1 g
Tyydyttynyt rasva 10,9 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search