Toscapiirakka

Toscapiirakka

Toscapiirakka on perinteinen, maistuva kahvipöydän herkku. Toscapiirakkaa voit hyvin pakastaa ja se sopii erinomaisesti erilaisiin myyjäisiin tai kahvituksiin kahvileiväksi mokkapalojen rinnalle.

45 min
keskitaso
424 kcal / 100g
8

Ainekset24 palaa

24 palaa

Pohja

4
kananmunaa
3 dl
sokeria
5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
1 dl
200 g

Toscakuorrutus

100 g
5 dl (150 g)
mantelilastuja
2 dl
sokeria
1 dl
2 rkl
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää vaahdon joukkoon kuivat aineet, kerma ja jäähtynyt voisula kevyesti sekoittaen.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
  4. Paista piirakka uunin keskiosassa 200 asteessa n. 12 min.
  5. Valmista kuorrutus: Yhdistä kaikki aineet teflonkattilassa. Anna kiehahtaa, sekoita välillä.
  6. Levitä kuorrutus puolikypsän piirakkapohjan päälle. Paista vielä n. 14 min eli kunnes pinta saa kauniin värin.
  7. Anna jäähtyä ja leikkaa Toscapiirakka paloiksi. Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
424 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
120 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›