Tuorejuustorullat

Tuorejuustorullat

Helpot, mutta maukkaat alkupalat valmistuvat kylmäsavustetusta porosta ja tuorejuustosta. Tarjoile salaattipedillä tai saaristolaisleivän kera.

Ainekset15 palaa

15 palaa
100 g
ohuita viipaleita kylmäsavuporoa tai 200 g kylmäsavukirjolohta

Täyte

1 rasia (200g)
1 dl
persiljaa tai tilliä
2 rkl
sitruunamehua

Ohje

  1. Levitä liha- tai kalaviipaleet muovikelmulle suorakaiteen (n. 20 x 30 cm) muotoon.
  2. Mausta tuorejuusto persiljalla (lihalle) tai tillillä (kalalle) sekä sitruunamehulla.
  3. Levitä seos suorakaiteen päälle tasaisesti. Kääri rullaksi muovikelmun avulla. Nosta pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yli yön.
  4. Ota tanko jääkaappiin 2 - 3 h ennen tarjollelaittoa. Leikkaa vielä kohmeinen tanko viipaleiksi terävällä veitsellä.
  5. Tarjoa alkuruokana tai perunoiden kanssa buffetpöydässä.
Vinkki

Vinkki

Nosta viipaleet pyöreällä muotilla otetuille leipäpaloille tai salaattipedille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,9 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›