
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g valkosuklaata
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
2½ dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- 1 tl vaniljasokeria
- 5 dl (250 g) kotimaisia vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi.
- Kuumenna kuohukerma kattilassa kiehumispisteeseen.
- Nosta kattila levyltä. Lisää valkosuklaa kerman joukkoon. Sekoittele, kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista.
- Lisää jogurtti ja vaniljasokeri.
- Sekoita tasaiseksi.
- Laita annosmaljoihin kerroksittain valkosuklaaseosta ja vadelmia.
- Nosta jääkaappiin. Anna maustua vähintään 1/2 tuntia ennen tarjoilua.
- Koristele halutessasi vadelmilla ja valkosuklaalastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
226 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa