Valkosipulikeitto

Valkosipulikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Valkosipulikeitto

Valkosipulikeitto

Ripottele pehmeän valkosipulisen keiton päälle rouskuvia juustokrutonkeja ja nauti lämmittävä keittoannos pikkuruoaksi. Se sopii myös päivällisen alkukeitoksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (15 g)
yksikyntinen valkosipuli
1 rkl
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
7 dl
kasvislientä kuutioista tai fondista
ripaus
valkopippuria
½ dl
persiljaa
2 dl

Leipäkuutiot

2 - 3 viipaletta (70 g)
vaaleaa paahtoleipää
1 dl (50 g)

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu valkosipuli Oivariinissa kattilassa. Lisää peruna-sipulisekoitus ja kasvisliemi. Anna kiehua 5 - 10 min kannen alla.
  2. Mausta valkopippurilla ja persiljalla. Soseuta keitto sauvasekoittimella kuohkeaksi. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää keittoon n. 1 dl vettä, jos se on liian sakeaa.
  3. Valmista leipäkuutiot: Leikkaa leipäviipaleet sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi. Laita leivinpaperille pellille. Ripota pinnalle juustoraaste. Kuumenna uunissa 200 asteessa 5 min tai kunnes juusto sulaa ja leivät saavat väriä. Tarjoa keiton pinnalla.
  4. VALKOSIPULI-JUUSTOKEITTO

  5. Korvaa ruokakerma 1 rasialla (200 g) Valio Koskenlaskija sulatejuustoa. Lisää keittoon tällöin 2 dl vettä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›