Siirry sisältöön
Vegaaninen burger

Vegaaninen burger

Grillikauden hitti on vegaaninen burger. Sopivasti tulinen srirachamajoneesi mehevöittää lisäkkeet.

Vegaaninen burger

Ainesosat

burgeria

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 hampurilaissämpylää

Täytteet

  • 2 kasvipohjaisia hampurilaispihvejä esim. Beyond meat
  • 2
    Valio Oddlygood@ Veggie viipaletta cheddar
    Valio Oddlygood® Veggie cheddarin makuiset viipaleet ovat järisyttävän herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto leivän päälle. Käytä kuten…
    Oddlygood e200 g slices cheddar flavour
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli
  • ½ suolakurkku
  • 4 salaatinlehteä

Kastike

  • 4 rkl vegaanimajoneesia
  • n. 1 tl sriracha kastiketta

Ohje

  1. Lämmitä sämpylänpuolikkaat paahtimessa tai uunissa.
  2. Paista pihvit öljyssä kuumalla pannulla tai grillissä muutama minuutti per puoli. Laita Veggie viipaleet sulamaan pihvien päälle, kun käännät pihvit.
  3. Leikkaa tomaatti, sipuli ja suolakurkku viipaleiksi. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet.
  4. Sekoita majoneesi ja sriracha-kastike ja levitä lämpimien sämpylöiden leikkuupinnoille.
  5. Kokoa ainekset hampurilaiseksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 208 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 10,3 g
Rasva 15,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search