Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegeleike nuudeliwokki

Haluatko kokeilla nuudeliwokkia kasvipohjaisella proteiinilla? Kuutioitu Vegeleike sopii täydellisesti inkiväärillä ja valkosipulilla maustetun wokkikastikkeen kaveriksi. Resepti valmistuu nopeasti ja sopii loistavasti arki-iltoihin!

Vegeleike nuudeliwokki
Vegeleike nuudeliwokki

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g nuudelia
  • 2 pkt (à 180 g)
    Gold&Green® vegeleikettä
    Gold&Green® vegeleike on kasvipohjainen vaihtoehto kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Rapean maukkaat vegeleikkeet sopivat moniin tuttuihin ruokiin, kuten…
    Gold&Green® vegeleike 180 g
  • 2 porkkanaa
  • 1 paprika
  • 1 parsakaali
  • 1 kevätsipulia varsineen
  • ripaus suolaa

Kastike

  • 1 pala (2 cm) tuoretta inkivääriä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ½ dl Hoisin-kastiketta vegaanista
  • ½ dl soijakastiketta
  • ½ dl vaahterasiirappia
  • ½ dl riisiviinietikkaa
  • ¼ dl rypsiöljyä
  • ½ rkl chilitahnaa

Lisäksi

  • 0 kg rypsiöljyä paistamiseen

Ohje

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Leikkaa Vegeleike pieneksi kuutioksi. Leikkaa porkkana ja paprika suikaleiksi. Leikkaa parsakaalin kukinnot pienemmiksi. Hienonna kevätsipuli.
  3. Valmista kastike. Hienonna inkivääri ja valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  4. Kuumenna wokkipannu ja paista ensin Vegeleike rapeaksi. Siirrä pois pannulta. Lisää 1 rkl rypsiöljyä pannulle. Paista porkkanaa, paprikaa ja parsikaalia kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan. Lisää nuudelit ja kastike. Kääntele sekaisin, kunnes kastike on imeytynyt. Lisää joukkoon paistettu Vegeleike ja kevätsipuli. Mausta ripauksella suolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 177 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 24,2 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • rypsiöljyä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search