Tämä on japanilaisen ruoan ystävien ja sushi-makumaailman kakku. Suolainen leivonnainen maustetaan inkiväärillä, wasabilla ja piparjuurella. Kakkupohjana toimii japanilainen munakas. Kakusta voi loihtia vaikka sushikakun tai herkullisen gravilohikakun vaihtamalla päällisiä maun mukaan.
Tamagoyaki pohja | |
---|---|
5 | kananmunaa |
2 tl | sokeria |
4 rkl | vettä |
1 rkl | soijakastiketta , esim. Kikkoman |
½ tl | |
Täyte | |
3 | liivatelehteä |
1 dl (65 g) | hillottua inkivääriä |
1 prk (400 g) | |
½ rasia (à 200 g) | |
2 rkl | piparjuuritahnaa |
2 tl | wasabijauhetta |
1 tl | sokeria |
½ tl | suolaa |
2 dl | |
2 rkl | inkiväärilientä |
1 | kypsä avokado |
1 rkl | limemehua |
Koristeluun (ks. vinkki) | |
wasabipähkinöitä (huom. sis. gluteenia) | |
(nori) | merilevää , susheja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.