Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot

Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot

Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot

Salaattijuustokuutiot on helppo marinoida itse. Yrttimarinoidut salaattijuustokuutiot on mukava vieminen ruoan ystävälle.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset200 g

200 g
1 prk (180 g)
1
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 dl
tuoreyrttiseosta

Marinadi

3 dl
oliiviöljyä
½ dl
sitruunamehua

Ohje

  1. Siivilöi juustokuutioista liemi pois. Laita lasipurkkiin kerroksittain juustokuutioita, hienonnettua punasipulia, viipaloituja valkosipulin kynsiä, pieniksi kuutioiksi leikattua chiliä, oliiveja ja hienonnettua persiljaa.
  2. Sekoita marinadin ainekset. Kaada marinadi purkkiin. Lisää tarvittaessa hiukan öljyä, jotta ainekset peittyvät. Säilytä jääkaapissa yli yön ennen tarjoilua
  3. Säilyy jääkaapissa 4 - 6 vrk. Ota huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua.
Vinkki

Vinkki

Käytä purkkiin jäävä marinadi esim. salaatinkastikkeena

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
476 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
51 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›