Siirry sisältöön
Savulohi-varhaiskaalipannu

Raaka-aine

Verraton varhaiskaali

Varhaiskaali on rapea ja raikas alkukesän herkku, joka maistuu paitsi sellaisenaan, myös tuoreena salaateissa ja kypsennettynä grilliruoissa.

Varhaiskaali on vastustamaton herkku

Rouskuttele varhaiskaalia sellaisenaan tai valmista siitä raikkaan vihreä coleslaw purjehtijan burgerin väliin tai valkosipulinen coleslaw grilliherkkujen kaveriksi. Myös perinteinen, jogurttipohjainen coleslaw saa uutta pontta varhaiskaalin makeudesta. Varhaiskaalista valmistuu myös näppärä salaattipohja Satokausikalenterin vinkeillä.

Jos haluat nauttia varhaiskaalin kypsennettynä, kokeile ihanan paahteista, grillattua varhaiskaalia sinappismetanan kera tai muiden grillattujen kasvisten kanssa osana grillisalaattia. Varhaiskaali sopii myös perinteisen kaali-jauhelihapiirakan väliin sekä chorizolla ryyditettyyn kaalikeittoon. Ihanan helppo ja raikas kesäruoka savulohesta ja varhaiskaalista syntyy vikkelästi pannulla. Jotta varhaiskaalin rapea ja napakka rakenne säilyy, kypsennys kannattaa tehdä nopeasti. Vältä siis pitkää hauduttamista.


Search