Siirry sisältöön
Bibimbap

Sesonki

Kulhoruoka – trendikästä, kaunista ja herkullista

Helpot, kauniit ja maistuvat kulhoruoat ovat tulleet jäädäkseen. Eikä ihme, sillä muun hyvän lisäksi kulhoon on helppo upottaa jääkaapista löytyvät rippeet riisistä vihanneksiin. Kätevää, eikö vain?

Nyhtökaura mexican bowl

Nyhtökaura Mexican bowl

Makumatka Meksikoon, kyllä kiitos! Tämä kulhoruokaa ilottelee pikanttien ja raikkaiden makujen täydellisellä tasapainolla. Riisipohjan päälle kootaan mausteista Nyhtökaura-papupaistosta, maissia, avokadoa, salaattia ja korianteria. Annoksen kruunaa itse tehty raikas pico de gallo.

Munakoiso-jogurttikulho

Munakoiso-jogurttikulho

Kulhoruokaa myös välipalaksi? Taltuta nälkä ruokaisalla munakoiso-jogurttikulholla, jossa pohjan muodostavat Valio turkkilainen luomujogurtti ja couscous. Päälle vielä ihanan paahteista munakoisoa sekä yrttejä  ja ei kun nauttimaan. Vinkki! Voit koota kulhoon myös edellisen päivän uunikasvikset.

Poke bowl

Poke-kulho

Poke bowl eli tutummin poke-kulho on kulhotrendin kruunaamaton kuningatar. Havaijilaisen keittiön raikas ja maukas ruoka on kuin kulhollinen rullaamatonta sushia! Tällä reseptillä hurmaat myös illanistujaisten vieraat.

BulMifu

BulMifu eli korealainen Mifu-kulho

Korealaisesta Bulgogi-liharuoasta inspiraationsa saaneessa kulhossa yhdistyvät raikkaat, pikkelöidyt kasvikset, tulinen Valio Mifu ja tahinikastike sekä pehmeän kermainen avokado.

Burritokulho

Burritokulho

Oletko kokeillut burritoa ilman tortillaa? Tässä herkullisessa burritokulhossa maistuvat ihanan mausteiset TexMex-maut ja vaihtelua burritoannokseen tuova riisi. Kokeile ja ihastu!
Search