Siirry sisältöön
Vanilla Fudge Shake

Sesonki

Arjen helpot jälkiruoat

Ei niin arkista arkea, ettei voisi hieman herkutella! Pyöräytä arjen iloksi vikkelä pirtelö tai smoothie, paista banaaniletut tai tuunaa nopea jälkiruoka valmiiksi maustetusta rahkasta.

Nopeat jälkiruoat

Rahkat ja vaahdot syntyvät nopeasti, ja korvapuustipirtelö taltuttaa vaativammankin herkkusuun makeannälän. Jos haluat jälkiruoasta astetta hienomman, kokoa rahka tai vaahto annosmaljoihin keksimurujen, marjojen ja hillon kera. Kakkua kaipaavalle ehdotamme kätevästi valmiista mutakakkupohjista syntyvää mutakakkutäytekakkua.


Helpot jälkkärijuomat

Kahvi- ja herkkuhetki samassa paketissa: eikö kuulostakin täydelliseltä yhdistelmältä? Mausta kahvi kinuskilla ja käsissäsi on jälkiruoka jokaisen kahvinystävän makuun. Myös kahvihitti, dalgonakahvi sopii mainiosti jälkiruokajuomaksi. Ja kaakaokin muuttuu jälkiruoaksi, kun se saa seuraansa hieman kanelia tai chiliä sekä pinnalle herkullisen pehmeää kermavaahtoa.


Jäätelöä jälkkäriksi

Vai jotain vieläkin helpompaa? Omaan ja yhteiseen herkutteluun sopivat Valio Jäätelöfabriikin jäätelöt, joissa on runsaasti sattumia ja kastikepyörteitä.


Search