Elämän tärkeimmät hetket vietetään yhdessä

Pöydän ääressä kokkailaan, yllätetään, yllätytään ja jaetaan yhteisiä tärkeitä hetkiä. #yhdessäpöydässä

Elämän tärkeimmät asiat tapahtuvat #yhdessäpöydässä

Perheen ja ystävien kesken vietetään usein elämän parhaimmat hetket, joten mitä jos söisimme enemmän yhdessä? Tämän ajatuksen toteuttamiseksi olemme järjestäneet erilaisia kutsuja #yhdessäpöydässä.

Olemme kutsuneet ihmisiä yhteiseen pöytään niin Vain elämää -artistien tyyliin Satulinnaan kuin kesäiselle aamiaiselle keskelle suomalaista luontoa. Tuntemattomat ihmiset ovat voineet tarjota toisilleen seuraa jouluaterialle ja vanhuksia on ilahdutettu vierailemalla hoivakodeissa pääsiäisen aikaan. Perustimme myös pop-up ravintolan, jotta nuoret pääsisivät laittamaan ruokaa ja nauttimaan toistensa seurasta.

Näistä yhteisistä hetkistä on syntynyt paljon lämpöisiä muistoja

 • Elämän tärkeimmät asiat tapahtuvat #yhdessäpöydässä

  Kevään 2017 mainosfilmi kertoo, mistä kaikessa on kyse.

 • Pöydät saivat ihmisiä ympärilleen

  Kunnostimme kolme pöytää ja kutsuimme ihmisiä viettämään yhteistä aikaa niiden ympärille. Katso, mitä kaikkea pöydät saivat kokea kesän 2017 aamiaiskilpailun voittajien kanssa.

 • Päivä Satulinnassa

  Syksyllä 2017 Valio ja Vain elämää -ohjelma yhdistivät voimansa, jotta ystävykset voisivat kokoontua Satulinnaan tähtiartistien tavoin. Tutustu Ainon ja hänen ystäviensä ikimuistoiseen päivään.

 • Joulu keräsi tuntemattomat yhteen

  Jouluna 2017 halusimme tarjota mahdollisuuden viettää joulunaikaa yhdessä, joten järjestimme yhteisiä kokkausiltoja ympäri Suomen.

 • Kolme unohtumatonta aamiaista

  Kesällä 2018 edellisen kesän tarina sai jatkoa. Suomen kauneimmissa maisemissa toimme yhteen erilaisia ihmisiä aamiaisen ääreen.

 • Joulubussi vei nuoria jouluksi kotiin

  Valion joulubussi ajoi Helsingistä Rovaniemelle ja vei jouluksi 2018 kotiin nuoria aikuisia, jotka asuvat kaukana kotoa esimerkiksi opintojensa takia.

Joulumiitti - joulun viettoa yhdessä pelaten

Joulukuussa 2019 Valio järjesti 36 lanit #yhdessäpöydässä. Joulumiitti oli rento jouluinen tapahtuma, joka keräsi esport-harrastajat ja -ammattilaiset yhteen pelaamaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta. Mukana olivat vaikuttajista Herbalisti, Lakko, Vinkare, eeddspeaks sekä esports talli HAVU. Tapahtuma sai erittäin hyvää palautetta osallistujilta. Jouluinen ruoka maistui ja yhdessä pelattiin yötä päivää.

Pääsiäisen yhteinen kahvihetki

Vanhuksia ilahdutettiin pääsiäislauantaina 2018 viidessä Coronaria Kotikylä -hoivakodissa ympäri Suomea. Kymmeniä ihmisiä liittyi vanhusten ja heidän läheistensä seuraan kahvittelun, ruoanlaiton ja yhdessäolon merkeissä. Yhteisen pöydän ääressä asukkaat ja vieraat jakoivat pääsiäismuistojaan ja etenkin mämmi puhutti niin puolesta kuin vastaan.

Tässä kuvatunnelmia lämminhenkisistä pääsiäishetkistä.

Yllätys Yhdessä Pöydässä -sarja katsottavissa

Kun yhä useampi meistä syö yksin ja nopeasti pitäen ruokaa pelkkänä polttoaineena, on aika palauttaa yhdessä kokkailu sen ansaitsemalle jalustalle. Yllätys Yhdessä Pöydässä on TV-sarja, jossa huippukokki Teemu Laurell yllättää ystäväporukoita ja luotsaa heitä yhdessä syömisen ja ruoanlaiton iloihin, maustaen kokemusta vielä mielettömillä yllätysvierailla. Hän on kehittänyt jokaiseen jaksoon herkulliset, yhteiseen kokkailuun inspiroivat reseptit ystäväporukoiden teeman mukaisesti. Yllätys Yhdessä Pöydässä tarjoaa pohdiskelua ystävyydestä ja ruuasta, paljon naurua, onnen kyyneleitä ja tietysti niitä mykistäviä yllätyksiä.

Valio avasi pop-up-ravintolan

Erityistä ravintola Pöydässä oli ravintolan toimintaperiaate: pöytä katettiin vain yhdelle seurueelle kerrallaan ja seurue valmisti ruokansa itse. Kävijöille syntyi oivallus, että yhdessä kokkaus ja syöminen kotosalla on hyvä vaihtoehto ravintolapäivälliselle.

Lue lisää

Kehity kokkaajana video videolta

Ruoanlaitto on ihana harrastus, jossa voi kehittyä jatkuvasti. Katso Teemu Laurellin videot ja poimi pikkuvinkit, joilla saat raaka-aineista parhaan irti.

Katso videot