Satulinnassa syödään #yhdessäpöydässä

Syö yhdessä pöydässä kuin Vain elämää -tähtiartisti: voita päivä Satulinnassa, Vain elämää -sarjasta tutuissa maisemissa.

Kerro meille, keiden viiden sinulle läheisen ihmisen kanssa haluaisit kokoontua Satulinnaan viettämään omaa Vain elämää -päivääsi ja miksi. Palkintopäivä on 18.-19.11.2017. Jaatteko yhteisiä biisimuistoja? Haluaisitko kokea ikimuistoisen aterian uudestaan? Onko viime tapaamisesta vierähtänyt tovi? Osallistu kisaan kertomalla oma tarinasi oheisella lomakkeella tai kisapostauksen kommenttikentässä Facebookissa 22.10. mennessä.

Säännöt ›

Itkettävimmät reseptit

Vain elämää -yhteistyön kunniaksi: Valion arkistojen itkettävimmät reseptit kotikatsomoihin. Itketetään munakoisoa, vuodatetaan kyyneliä sipulin äärellä, pistetään silmät vuotamaan chilillä ja kokkaillaan herkkuja, jotka ovat yksinkertaisesti niin hyviä, että itku tulee. Herkut pöytään ja telkkari auki.

Katso reseptit ›

Elämän ja Vain elämää –ohjelman tärkeimmät asiat tapahtuvat #yhdessäpöydässä

Elämän tärkeimmät asiat tapahtuvat #yhdessäpöydässä

Mitä jos alkaisimme syödä useammin yhdessä? Kun istahtaa pöytään koko perheen tai kaveriporukan voimin, huomaa pian, että aika, jota ei muka ollut, onkin parasta aikaa, mitä olla saattaa.

Kesäkilpailun tunnelmia

Kesän aikana annoimme uuden elämän kolmelle hylätylle pöydälle. Katso, millaisia ystävyksiä ne toivat yhteen palkintoaamiaisen merkeissä.

Katso filmi ›

Kolme pöytää, kolme tarinaa

Moni ruokapöytä on jäänyt käyttöä vaille, vaikka pöydän ääressä olisi mitä parhain paikka kohdata ystävät ja rakkaat. Keväällä 2017 pelastimme kolme hylättyä pöytää ja annoimme niille uuden elämän.

Katso filmi ›

Pöytä 1: Tarina

Pyöreä pöytä odotti pitkään ottajaansa Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa. Sieltä saavuttuaan se sai ylleen lempeän sinisen maalin. Nyt on tullut aika istahtaa sen ääreen.

Pöytä 2: Tarina

1950-luvun tiikkikaunokaisen ensimmäinen koti oli poikamieskämppä. Kun poikamies löysi vaimon, pöytä päätyi juhlapöydäksi yhteiseen kotiin. Iloisten vuosikymmenien jälkeen se ajautui mökin kuistille, josta se nyt kannettiin uuteen elämään.

Pöytä 3: Tarina

Pöytävanhus haettiin Espoon Saunalahdesta sateisena tiistaina. Se oli kulkenut perheen mukana vuosikaudet, mutta jäänyt muuton yhteydessä paikkaa vaille. Nyt se odottaa innolla uusia seikkailuja.

Yhdessä kokkaaminen ei ole iästä kiinni

Lapset viihtyvät keittiössä siinä missä aikuisetkin. Uuden oppiminen ja eri reseptien kokeilu ovat mukavaa puuhaa, ja yhteisen aterian ääressä lapset oppivat helposti hyville tavoille.

Kokataan yhdessä ›

Ystävät saman pöydän ääreen

Kokoontuminen yhteen on loppujen lopuksi helppoa kuin mikä. Nyyttikestit tai mukavan brunssin voi järjestää koska vain ilman sen kummempaa suunnittelua.

Brunssi alkaa tästä ›

Välipalakin voi olla yhteinen hetki

Pysähtymiseen ei tarvita tuntitolkulla aikaa – myös välipala voi olla mukava hetki tohinan keskellä. Pieni tauko tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. Jaettuna vielä enemmän.

Helpot välipalavinkit ›

Jaa hetki

Istutteko juuri yhdessä pöydässä? Jaa päivän paras hetki muiden kanssa hashtagilla #yhdessäpöydässä.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi