Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen kesäsalaatti

Helppo salaatti saa mukua juustosta ja ananaksesta.

Juustoinen kesäsalaatti
Juustoinen kesäsalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 350 g jäävuorisalaattia tai valkokaalia
  • 1 pieni tlk (140 g) ananasmurskaa valutettuna
  • ½ pussia (à 200 g) pakasteherneitä tai vastaava määrä tuoreita
  • 1 pussi (130 g)
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste
  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • ripaus suolaa, sokeria ja valkopippuria

Ohje

  1. Huuhtele, kuivaa ja suikaloi salaatti tai kaali. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
  2. Mausta makusi mukaan suolalla, sokerilla ja pippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 3,3 g
Rasva 6,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search