Pääsiäisen makeimmat kääretortut

Rahka- ja kermatäytteiset kääretortut sopivat rahkaisen makumaailmansa ansioista mainiosti pääsiäiseen. Kurkkaa helpot reseptit ja yllätä perhe suussasulavalla kääretortulla!

Kääretortut ovat yksinkertaisuudessaan loistavia leivonnaisia – pohja syntyy kätevästi pellillä ja makumaailmakin muuntuu täytteitä varioimalla. Uutta ilmettä kääretorttuun saa koristelun lisäksi esillepanolla. Kääretortun, kun voi hyvin koota myös näyttävän kakun muotoon. Ja tiesitkö, että kääretortusta syntyy myös jouluhalon keväinen pikkuserkku, pääsiäishalko?

Pääsiäisen kääretortut

Pääsiäisen kääretortuissa on, mistä valita! Kääretortun muotoon leivottu pätkiskakku ja tiramisukääretorttu kätkevät sisäänsä suklaisia makuja, passion-marenkirulla puolestaan raikasta passionghedelmää. Upea sitruskääretorttu valmistuu sitruunarahkasta ja appelsiinituorejuustosta. Täytettä tuodaan myös kääretortun pinnalle ja  torttu saa koristeekseen runsaasti makeisia ja hedelmiä.

Rutkasti pääsiäismakuja löytyy myös mämmikääretortusta, jossa mämmi maistuu sekä kääretortun täytteessä että kuorrutteessa. Tiramisukääretorttu ja passion-marenkirulla sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Katso kaikki kääretortut

Kääretorttujen uudet muodot

Pääsiäishalko on jouluhalosta inspiraationsa saanut, ehdottomasti kokeilun arvoinen hittiherkku, jonka koristelussa versoaa  ihanasti kevät ja uuden alku. Lakkakääretorttu puolestaan on upea pääsiäiskääretorttu, joka saa juhlavan makunsa lakanmakuisesta maustetusta rahkasta. Valkosuklaasulalla jähmetetyn lakkakääretortun voi koota myös näyttävästi kakun muotoon.

Vai kokeiletko taikoa kääretortun koristelut suoraan taikinaan? Kinuskikissan pääsiäisrullan juju on upeassa, kuviorullatekniikalla tehdyssä kuvioinnissa.

Katso kaikki kääretortut
Sesonki
Pääsiäisen jälkiruoat
Sesonki
Pääsiäiskakku kruunaa juhlapöydän
Sesonki
Mämmi maistuu jälkiruokana ja hurmaa reseptiikassa