Kääretorttu pääsiäisen kahvipöydässä

Rahka- ja kermatäytteiset kääretortut sopivat rahkaisen makumaailmansa ansioista pääsiäiseen. Kääretortun pohja syntyy kätevästi pellillä ja täytteitä varioimalla makumaailma muuntuu. Kääretortun voi tarjoilla myös koottuna pystyyn kakun muotoon. Vai kokeilisitko pääsiäishalkoa?

Pääsiäisen kääretortut

Lakkakääretorttu on upea pääsiäisherkku, joka saa juhlavan makunsa lakanmakuisesta maustetusta rahkasta. Valkosuklaasulalla jähmetetyn lakkakääretortun voi koota näyttävästi pystyyn kakun muotoon.

Pääsiäishalko on jouluhalosta inspiraationsa saanut, keväiseen makumaailmaan käännetty hittiherkku, jonka koristelussa versoaa  ihanasti kevät ja uuden alku.

Mämmikääretorttu muuntaa pääsiäisen perinneherkun uuteen muotoon. Mämmiä löytyy sekä kääretortun täytteestä että kuorrutuksesta.

Pääsiäistunnelmaa kaikkiin kääretorttuihin tuovat pienet suklaamunat tai suklaarakeet, joten varaa niitä pussillinen koristeluun. Sekä puolikkaiksi halkaistuja että kokonaisia munia käyttämällä saat koristeluun elävyyttä.

Kääretortun koristelun voi taikoa myös taikinaan. Kinuskikissan pääsiäisrullan juju on upeassa, kuviorulla-tekniikalla taiotussa kuvioinnissa, joka tuo mieleen maalatut pääsiäismunat.

Kääretortut keväisillä sitrusmauilla

Upea sitruskääretorttu valmistuu sitruunarahkasta ja appelsiinituorejuustosta. Täytettä tuodaan myös kääretortun pinnalle ja  torttu saa koristeekseen runsaasti makeisia ja  hedelmiä.  Tänä keväänä kääretorttujen koristelussa enemmän on enemmän!

Myös sitrushedelmien ja suklaan herkullinen makuyhdistelmä sopii pääsiäisen kahvipöytään. Sitruunaisen suklaakääretortun maustaa ihana, sitruunainen voikreemi.

Perinteinen kääretorttu on tällä kertaa täytetty sitruunaisella maustetulla rahkalla. Kääretortusta tulee juhlavampi, kun sen päälle levittää kauniin rahkakermaseoksen ja suklaakoristeet sekä sitruunamelissan lehtiä.

katso kaikki kääretortut

Vinkki kääretortun leipojalle

Leivinpaperin saa helpommin irti kääretorttupohjasta, kun laittaa märän, puhtaan keittiöpyyhkeen kumotun kääretortun päälle leivinpaperille tortun jäähtymisen ajaksi.

Kaipaatko lisää inspiraatiota pääsiäisen herkkuihin?

Pääsiäisen pullat ja piirakat
Pääsiäisen kakut
Pääsiäisen jälkiruoat ja herkut
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›