Pääsiäisen makeimmat kääretortut

Rahka- ja kermatäytteiset kääretortut sopivat rahkaisen makumaailmansa ansioista mainiosti pääsiäiseen. Kurkkaa helpot reseptit ja yllätä perhe suussasulavalla kääretortulla!

Kääretortut ovat yksinkertaisuudessaan loistavia leivonnaisia – pohja syntyy kätevästi pellillä ja makumaailmakin muuntuu täytteitä varioimalla. Uutta ilmettä kääretorttuun saa koristelun lisäksi esillepanolla. Kääretortun, kun voi hyvin koota myös näyttävän kakun muotoon. Ja tiesitkö, että kääretortusta syntyy myös jouluhalon keväinen pikkuserkku, pääsiäishalko?

Pääsiäisen kääretortut

Pääsiäisen kääretortuissa on, mistä valita! Kääretortun muotoon leivottu pätkiskakku kätkee sisäänsä suklaisia makuja, mangokääretorttu puolestaan raikasta mangoa ja passionghedelmää. Upea sitruskääretorttu valmistuu sitruunarahkasta ja appelsiinituorejuustosta. Nektariini-marenkirulla sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Katso kaikki kääretortut

Kääretorttujen uudet muodot

Vai sittenkin jotain ihan uutta? Pääsiäishalko on jouluhalosta inspiraationsa saanut, kokeilun arvoinen hittiherkku, jonka koristelussa versoaa  ihanasti kevät ja uuden alku. Lakkakääretorttu taas on upea pääsiäiskääretorttu, joka saa juhlavan makunsa lakanmakuisesta maustetusta rahkasta. Valkosuklaasulalla jähmetetyn lakkakääretortun voi koota myös näyttävästi kakun muotoon. Kinuskikissan pääsiäisrullan juju on upeassa, kuviorullatekniikalla tehdyssä kuvioinnissa.

Katso kaikki kääretortut
Leivonta
Nyt on herkullista! Nämä kuusi pääsiäiskakkua vievät kielen mennessään
Sesonki
Pääsiäisen jälkiruoat
Sesonki
Mämmi maistuu jälkiruoissa ja leivonnaisissa