Rahka- ja kermatäytteiset kääretortut sopivat rahkaisen makumaailmansa ansioista mainiosti pääsiäiseen. Kurkkaa helpot reseptit ja yllätä perhe suussasulavalla kääretortulla!
Kääretortut ovat yksinkertaisuudessaan loistavia leivonnaisia – pohja syntyy kätevästi pellillä ja makumaailmakin muuntuu täytteitä varioimalla. Uutta ilmettä kääretorttuun saa koristelun lisäksi esillepanolla. Kääretortun, kun voi hyvin koota myös näyttävän kakun muotoon. Ja tiesitkö, että kääretortusta syntyy myös jouluhalon keväinen pikkuserkku, pääsiäishalko?
Pääsiäisen kääretortuissa on, mistä valita! Kääretortun muotoon leivottu pätkiskakku kätkee sisäänsä suklaisia makuja, mangokääretorttu puolestaan raikasta mangoa ja passionghedelmää. Upea sitruskääretorttu valmistuu sitruunarahkasta ja appelsiinituorejuustosta. Nektariini-marenkirulla sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.
Vai sittenkin jotain ihan uutta? Pääsiäishalko on jouluhalosta inspiraationsa saanut, kokeilun arvoinen hittiherkku, jonka koristelussa versoaa ihanasti kevät ja uuden alku. Lakkakääretorttu taas on upea pääsiäiskääretorttu, joka saa juhlavan makunsa lakanmakuisesta maustetusta rahkasta. Valkosuklaasulalla jähmetetyn lakkakääretortun voi koota myös näyttävästi kakun muotoon. Kinuskikissan pääsiäisrullan juju on upeassa, kuviorullatekniikalla tehdyssä kuvioinnissa.