Pääsiäisen jälkiruoat

Raikas rahkapiirakka, komea kinderkakku, perinteinen pasha ja maltainen mämmi viimeistelevät pääsiäisaterian. Näillä resepteillä sammuu kovempikin makeannälkä!

Pieni makea suupala viimeistelee pääsiäisaterian. Kokosimme yhteen ideat erilaisiin pääsiäisjälkiruokiin mämmistä pashaan ja rahkapiirakoihin, upeita marenkikakkuja unohtamatta. Herkullista pääsiäistä!

Herkullisia jälkiruokia mämmistä, pashasta ja rahkasta

Mämmi, pasha ja erilaiset rahkat ovat pääsiäisen suosikkijälkkäreitä. Tästä löydät reseptit sekä perinteisempiin että uudempiin pääsiäisjälkiruokiin, jotka kaikki ovat napanneet makumaailmansa joko mämmistä, pashasta tai rahkasta. Sopisiko pääsiäispöytääsi vaikkapa mämmimutakakku, Italiasta vaikutteita saaneet pashacannolit tai appelsiinirahkalla täytetyt pääsiäistortut?

Pala pääsiäiskakkua, kiitos

Onko tilannetta, jolloin kieltäytyisit kakusta? Pääsiäisaterian kruunuksi sopivat sopivan suklaiset ja raikkaan hedelmäiset kakut: kinderkakku, mangojuustokakku, passionjuustokakku, pääsiäispavlova ja limejuustokakku. Helppoa pääsiäiskakkua etsivälle ehdotamme kookoksella maustettua pääsiäiskakkua, vähähiilihydraattista reseptiä hakevalle sokeritonta ketolimejuustokakkua.

Pääsiäispullia ja piirakoita jälkkäriksi

Rahkalla ja raikkailla hedelmillä viimeistellyt pullat ja piirakat ovat mainioita pääsiäisjälkiruokia: pellillisestä rahkapiirakkaa tai -pullaa riittää sekä jälkiruoaksi että kahvin kaveriksi. Nämä leivonnaiset hurmaavat sekä maulla että keväisillä väreillä!

Pupukakku ja pupumuffinssit – leivonnaisia koko perheen makuun

Jos leikkimieli riittää, pääsiäisen leivonnaisissa voi leikitellä pehmoisilla pupuilla. Pupumuffinseissa pääsiäispuput ilahduttavat persoonallisuudellaan. Osa on pomppinut piiloon ja niistä näkyy enää töpöhäntä. Upea pääsiäispupun talo taas antaa syyn rakentaa piparkakkutalon pääsiäisen pyhinä. Ja ei kai kukaan voi vastustaa pupukakun hellyttävää ilmettä?

Helposti herkullista

Valmiiksi maustetuissa rahkoissa on maku jo valmiiksi purkissa, joten herkuttelemaan pääsee vaikka heti. Halutessasi voit täydentää rahkojen makumaailmaa hedelmillä, kuten mangolla, persikalla, appelsiinilla tai passionhedelmällä.

Sesonki
Pääsiäispullat ja -piirakat
Sesonki
Pääsiäisen makeimmat kääretortut
Sesonki
Pääsiäiskakku kruunaa juhlapöydän