Pääsiäisen jälkiruoat ja herkut

Kruunaa pääsiäisateria kepeällä rahkalla, ilmavalla moussella tai helpolla pannacottalla. Tai jos leikkimieltä riittää, nosta pöytään hauska pääsiäispupun talo tai kekseliäät pääsiäistortut.

Suklaa sulattaa sydämet

Suklaa kuuluu ehdottomasti pääsiäisen makuihin. Useimmiten suklaa syödään pääsiäismunien muodossa, mutta suklaa sopii loistavasti myös pääsiäisen jälkiruokien pääraaka-aineeksi. Viimeistele pääsiäisateria tyylikkäällä suklaamoussella, raikkaalla valkosuklaa-appelsiinimoussella tai täyteläisellä suklaa-vadelmaunelmalla.

Sitrushedelmien makua

Sitrushedelmät sopivat pääsiäisherkkuihin, kuten mousseihin, vaahtoihin ja jäätelöön. Appelsiinitiikereissä appelsiininkuoret toimivat myös näyttävänä tarjoiluastiana. Jälkiruokien klassikko, crème brûlée saa raikkaan vivahteensa limestä.

Pääsiäisen rahkajälkiruoat

Pääsiäisen perinneherkkujen, kuten pashan ansiosta rahka on yksi pääsiäisen tunnetuimpia makuja. Jos mielessä on helppo pääsiäisjälkiruoka, kokeile pääsiäisrahkaa, joka valmistuu Valio kuohukermasta ja maitorahkasta. Vai haluatko yhdistää pääsiäisen suosikit? Testaa silloin herkullisia pashapavlovia, jotka kätkevät sisälleen raikkaan sitruunasydämen. Mämmin ystävälle ehdotamme helppoa mämmirahkaa, joka syntyy nimensä mukaisesti mämmistä ja rahkasta.

Valmiiksi maustetuissa rahkoissa herkullinen maku on jo valmiiksi purkissa

Herkkuhetki on katettu, kun avaat maustetun rahkan kannen. Halutessasi voit täydentää rahkaherkkujen makumaailmaa hedelmillä, kuten ananaksella, mangolla, persikalla ja appelsiinilla.

Jäädykkeet ja panna cottat pääsiäiseen

Jäädykkeitä ja panna cottia yhdistää valmistuksen helppous ja kokin kärsivällisyyden testaus – jäädykkeet, kun vaativat aikaa jäätyäkseen ja panna cottat hyytyäkseen. Lopputulos ja alkuvalmisteluiden helppous kuitenkin palkitsevat ja odotellessa ehtii hyvin valmistaa vaikka pääsiäismenun muut ruokalajit.

Leikittele leivonnaisilla

Pääsiäisen leivonnaisissa voi leikitellä pehmoisilla pupuilla ja hauskoilla tortuilla. Pupumuffinseissa pääsiäispuput ilahduttavat persoonallisuudellaan. Osa on pomppinut piiloon ja niistä näkyy enää töpöhäntä. Upea pääsiäispupun talo taas antaa syyn rakentaa piparkakkutalon pääsiäisen pyhinä. Vai kokeilisitko joulutorttujen raikkaita sukulaisia, pääsiäistorttuja, jotka kätkevät sisälleen appelsiinin ja aprikoosin makuja?

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›