AURA kasvispannu

AURA kasvispannu

30 min
helppo
132 kcal / 100g
2
0

Valmista maukas kasviksia pursuava pannuruoka. Kasvisten yhdistelmä on sekä värikäs, että harmoninen. Maustamisen hoitaa sinihomejuusto ja yllätyksellisesti kumina. Tätä makuyhdistelmää kannattaa kokeilla.

Ainekset

4 annosta
400 g
kukkakaalia
150 g
vihreitä papuja
1 (100 g)
sipuli
7 - 8 kpl (50 g)
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
1 pkt (170 g)
1 tl
kuminan siemeniä
suolaa myllystä
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 dl
tuoretta basilikaa tai lehtipersiljaa

Paistamiseen

2 rkl

Ohje

  1. Katso AURA kasvispannun valmistusvideo:
  2. Huuhtele kukkakaali ja pavut.
  3. Poista pavuista tarvittaessa kuivahtaneet päät, leikkaa sopivan mittaisiksi pätkiksi. Paloittele kukkakaali pieniksi nupuiksi.
  4. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi lohkoiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
  5. Paloittele AURA.
  6. Kuumenna Oivariini ja kumina isolla paistinpannulla tai paistokasarissa.
  7. Lisää pavut ja kukkakaalit pannulle. Paista 5 min. Mausta suolalla.
  8. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja sipuli. Paista 5 min.
  9. Lisää sitruunamehu kasvisten päälle. Rouhi päälle mustapippuria.
  10. Lisää AURA. Hauduta 5 min.
  11. Viimeistele pannuruoka hienonnetulla yrtillä.
  12. Tarjoa lisukeruokana 4 - 6 :lle.
  13. RUOKAISAMPI AURA KASVISPANNU

  14. Lisää joukkoon paistettua Valio Mifu® ruokaraetta. Saat tällöin AURA kasvispannusta täyttävän pääruoan neljälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
118 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)