
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ pkt (à 50 g) hiivaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- ½ tl suolaa
- ½ rkl sokeria
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 6 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pkt (170 g) pekonia
- 1 rasia (200 g) herkkusieniä
- 1 iso (150 g) sipuli
-
½-1 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
Jaa resepti
Ohje
- Murenna hiiva kädenlämpöiseen ruokakermaan. Lisää suola, sokeri ja tomaattipyree.
- Alusta taikinaan jauhot ja lopuksi Oivariini.
- Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi liinalla peitettynä.
- Kuutioi pekoni ja herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista pekoni, sieni ja sipuli paistinpannussa.
- Vaivaa kohonnut taikina.
- Kauli taikina levyksi. Levitä päälle tuorejuusto ja sitten pekoni-sieni-sipuli-seos.
- Kieritä rullaksi. Leikkaa rullasta n. 5 cm:n paloja ja asettele vuokaan (Ø 22 cm) väljästi. Kohota.
- Kypsennä Bostonleipä 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.
- Tarjoa kateleipänä sosekeittojen tai salaattien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
218 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
23,7 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa