Couscoustäytteiset kasvikset

Couscoustäytteiset kasvikset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Couscoustäytteiset kasvikset

Couscoustäytteiset kasvikset

Couscoustäyte lisää kesäkasviksiiin ruokaisuutta. Kasvikset voi kypsentää uunissa tai vaikkapa grillissä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
tomaattia
1
kesäkurpitsa

Täyte

2 dl
couscousia
2 dl
vettä
2 rkl
öljyä
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
½ dl
lehtipersiljaa
1 rasia (200 g)

Kastike

2 dl
1
valkosipulin kynsi
½ dl
minttua

Ohje

  1. Halkaise tomaatit ja kesäkurpitsat. Koverra pikkulusikalla siemenet ja poista tomaateista myös ylimääräinen neste.
  2. Mittaa kulhoon couscous ja kiehuva vesi. Anna turvota muutama min. Lisää joukkoon öljy, mausteet ja tuorejuusto. Sekoita.
  3. Lusikoi täyte kasvisten sisään. Kypsennä uunissa 225 asteessa 15 - 20 min kasvisten koosta riippuen. Jos kypsennät ne grillissä, kietaise kasvikset kevyesti alumiinifolioon ja jätä "nyytit" puolittain auki. Tarkista kypsyys ennen tarjoilua
  4. Tarjoa grillatun lihan, kalan tai makkaran lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›