
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg jauhoisia perunoita, esim. Van Gogh tai Rosamunda
- 2 keltuaista
-
½-1 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl muskottipähkinää
- ½ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta perunasurvimella tai sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon keltuaiset, kerma, pehmeä voi ja mausteet.
- Pursota massasta pieniä ruusukkeita pellille leivinpaperin päälle. Voit nostella nokareita myös kahden ruokalusikan avulla
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15 min, kunnes ruusukkeet ovat kauniin ruskeita. Valele halutessasi voisulalla ennen tarjoilua. Tarjoa liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
14 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa