Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Kokenut kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (450 g) filotaikinaa (esim. Kanaki)
-
150 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Katkaraputäyte (12 kuppiin)
- 150 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 2 (300 g) omenaa, esim. Granny Smith
- 2 dl (40 g) kevätsipulia tai ruohosipulia
- 1 tl sitruunapippuria
- 2 tl sokeria
- 2 rkl sitruunamehua
Marjatäyte (12 kuppiin)
-
1-2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 6-8 dl marjoja ja hedelmiä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata filotaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan
- Sulata voi. Nosta yksi ohut levy voidellulle leivinpaperiarkille. Voitele sen pinta voisulalla pullasutia käyttäen. Nosta päälle toinen ohut levy. Voitele. Toista tämä, kunnes levyjä on päällekkäin 5 kpl.
- Leikkaa filolevypinosta 12 kpl n.12 x 12 cm:n kokoista palaa. Vuoraa paloilla muffinipellin syvennykset. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Paista 175 asteessa 10 - 12 min.
- Nosta filokupit varovasti jäähtymään ritilän päälle. Tee lopuista filolevyistä vielä toiset 12 kuppia vastaavalla tavalla.
Katkaraputäyte
- Sulata ja valuta katkaravut siivilässä. Leikkaa kuoritut omenat pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli. Yhdistä kaikki aineet. Lusikoi seosta valmiisiin filokuppeihin juuri ennen tarjoilua.
Marjatäyte
- Lusikoi filokuppeihin kerroksittain vaniljarahkaa sekä marjoja tai hedelmäpaloja. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
180 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
19,9 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.