Gratinoitu sipuli-kasviskeitto

Gratinoitu sipuli-kasviskeitto

1 h
keskitaso
51 kcal / 100g
2
0

Tämän keiton valmistus aloitetaan paahtamalla kasvikset uunissa. Lopputuloksena kasvisten maku voimistuu ja keittoon saadaan uusia ja syviä makuvivahteita.

Ainekset

4 annosta
6
sipulia
2 (400 g)
fenkolia
1
vihreä paprika
1
punainen paprika
1 ½ l
kasvislientä
1 tl
timjamia
1 tl
rosmariinia
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
4 viipaletta
vaaleaa leipää
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Suikaloi sipuli ja fenkoli. Leikkaa paprikat neljään osaan ja poista siemenet. Lado kaikki ainekset uunipannulle leivinpaperin päälle. Paahda uunissa 225 asteessa 15 - 20 min, kunneskasvikset ovat hieman ruskistuneet
  2. Poista paprikapaloista kuoret ja suikaloi ne.
  3. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kasvikset ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen noin 1/2 t. Paahda leivät.
  4. Pane keitto isoon, uuninkestävään kulhoon tai annoskulhoihin. Lisää päälle paahtoleivät ja ripottele päälle juustoraaste.
  5. Gratinoi uunissa 250 asteessa noin 10 min. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
51 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)