Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo sienikastike

Helppoakin helpompi sienikastike valmistuu hetkessä ja sopii pihvien kanssa tarjottavaksi.

Helppo sienikastike
Helppo sienikastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g tuoreita herkkusieniä, siitakkeita tai metsäsieniä
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl Pippuripekka pippurijuusto UHT laktoositon

Pinnalle

  • 0 kg hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Harjaa sienet tai huuhdo ne tarvittaessa ja linkoa kuiviksi salaattilingossa.
  2. Kuumenna pannu. Viipaloi sienet. Laita sienet pannulle, kääntele niitä ja anna kuumentua hetkisen.
  3. Lisää kerma, anna kiehua pari min.
  4. Ripota pinnalle ruohosipulia tai persiljaa.
  5. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

METSÄSTÄJÄN PIHVIT

  1. Lämmitä valmiit jauhelihapihvit. Tarjoa niiden kanssa sienikastiketta ja perunoita.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 74 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 3,2 g
Rasva 5,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • hienonnettua ruohosipulia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search