Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g tuoreita herkkusieniä, siitakkeita tai metsäsieniä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
Pinnalle
- 0 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Harjaa sienet tai huuhdo ne tarvittaessa ja linkoa kuiviksi salaattilingossa.
- Kuumenna pannu. Viipaloi sienet. Laita sienet pannulle, kääntele niitä ja anna kuumentua hetkisen.
- Lisää kerma, anna kiehua pari min.
- Ripota pinnalle ruohosipulia tai persiljaa.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
METSÄSTÄJÄN PIHVIT
- Lämmitä valmiit jauhelihapihvit. Tarjoa niiden kanssa sienikastiketta ja perunoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
74 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.