Herkkusienikupit

Herkkusienikupit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Herkkusienikupit

Herkkusienikupit

Smetanassa haudutetut herkkusienet ovat mukava alku- tai pikkuruoka talviaikaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
herkkusieniä
2
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1 prk (120 g)
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
1 tl
kuivattua rakuunaa
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Hienonna sipulit, purista valkosipuli joukkoon. Kypsennä sipuleita hetki herkkusieniviipaleiden kanssa pannulla.
  2. Lisää smetana, mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Jaa herkkusieniseos neljään uuninkestävään annosvuokaan.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 20 min. Tarjoa alkupalana tai iltapalaksi rapean patongin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
18 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›