Herkkusienikupit

Herkkusienikupit

Smetanassa haudutetut herkkusienet ovat mukava alku- tai pikkuruoka talviaikaan.

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
herkkusieniä
2
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1 prk (120 g)
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
1 tl
kuivattua rakuunaa
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Hienonna sipulit, purista valkosipuli joukkoon. Kypsennä sipuleita hetki herkkusieniviipaleiden kanssa pannulla.
  2. Lisää smetana, mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Jaa herkkusieniseos neljään uuninkestävään annosvuokaan.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 20 min. Tarjoa alkupalana tai iltapalaksi rapean patongin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
18 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›