Hunajainen juusto-omenaleipä

Hunajainen juusto-omenaleipä

Juusto ja omena sopivat tunnetusti yhteen. Vielä kun mukaan yhdistää pähkinät ja hunajan, ei paahtoleipä voisi herkummaksi muuttua. Kokeile ja ihastu.

Ainekset2 annosta

2 annosta
n. 50 g
½
kotimainen omena
1
sämpylä
1 rkl
8
saksanpähkinää
1 rkl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Höylää juustosta viipaleita.
  2. Leikkaa omenasta ohuita lohkoja.
  3. Paahda sämpylänpuolikkaat paahtimessa. Voitele.
  4. Päällystä juustolla, omenalohkoilla ja pähkinöillä. Valuta päälle hunaja.
  5. Nauti lämpiminä aamiaispöydässä, iltateellä tai välipalana.
Vinkki

Vinkki

Rullaa viipaleet ja aseta ne lomittain omenoiden kanssa lohkoiksi.Kokeile myös paahdetulla ruisleivällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
293 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›