Hunajainen juusto-omenaleipä

Hunajainen juusto-omenaleipä

10 min
helppo
305 kcal / 100g
0
0

Juusto ja omena sopivat tunnetusti yhteen. Vielä kun mukaan yhdistää pähkinät ja hunajan, ei paahtoleipä voisi herkummaksi muuttua. Kokeile ja ihastu.

Ainekset

2 annosta
n. 50 g
½
kotimainen omena
1
sämpylä
1 rkl
8
saksanpähkinää
1 rkl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Höylää juustosta viipaleita.
  2. Leikkaa omenasta ohuita lohkoja.
  3. Paahda sämpylänpuolikkaat paahtimessa. Voitele.
  4. Päällystä juustolla, omenalohkoilla ja pähkinöillä. Valuta päälle hunaja.
  5. Nauti lämpiminä aamiaispöydässä, iltateellä tai välipalana.

Vinkki

Rullaa viipaleet ja aseta ne lomittain omenoiden kanssa lohkoiksi.Kokeile myös paahdetulla ruisleivällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
305 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
18 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
279 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)