Hunajainen juusto-omenaleipä

Hunajainen juusto-omenaleipä
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Hunajainen juusto-omenaleipä

Hunajainen juusto-omenaleipä

Juusto ja omena sopivat tunnetusti yhteen. Vielä kun mukaan yhdistää pähkinät ja hunajan, ei paahtoleipä voisi herkummaksi muuttua. Kokeile ja ihastu.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
n. 50 g
½
kotimainen omena
1
sämpylä
1 rkl
8
saksanpähkinää
1 rkl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Höylää juustosta viipaleita.
  2. Leikkaa omenasta ohuita lohkoja.
  3. Paahda sämpylänpuolikkaat paahtimessa. Voitele.
  4. Päällystä juustolla, omenalohkoilla ja pähkinöillä. Valuta päälle hunaja.
  5. Nauti lämpiminä aamiaispöydässä, iltateellä tai välipalana.
Vinkki

Vinkki

Rullaa viipaleet ja aseta ne lomittain omenoiden kanssa lohkoiksi.Kokeile myös paahdetulla ruisleivällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›