Hunajainen kasvispannu

Hunajainen kasvispannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hunajainen kasvispannu

Hunajainen kasvispannu

Hunajainen kasvispannu on maukas lisäke liharuoille. Se sopii myös kasvisruokailijalle ateriaksi sellaisenaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 pussi (500 g)
juureskuutioita
n. 1 rkl
1
hapahko omena
½ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
2 rkl
hunajaa
1 dl
1 prk (180 g)

Pinnalle

persiljaa

Ohje

  1. Paista juureskuutioita kevyesti pannulla Oivariinissa 3 - 4 min.
  2. Lisää kuutioitu omena ja mausteet. Sekoita ja kuumenna hetken aikaa.
  3. Lisää omenatäysmehu ja crème fraîche. Anna kiehua hiljalleen 5 min. Sekoita välillä.
  4. Ripota pinnalle persiljaa.
  5. Tarjoa Hunajaista kasvispannua kasvislisäkkeenä tai -pääruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.