Hunajainen kasvispannu

Hunajainen kasvispannu

Hunajainen kasvispannu on maukas lisäke liharuoille. Se sopii myös kasvisruokailijalle ateriaksi sellaisenaan.

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 pussi (500 g)
juureskuutioita
n. 1 rkl
1
hapahko omena
½ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
2 rkl
hunajaa
1 dl
1 prk (200 g)

Pinnalle

persiljaa

Ohje

  1. Paista juureskuutioita kevyesti pannulla Oivariinissa 3 - 4 min.
  2. Lisää kuutioitu omena ja mausteet. Sekoita ja kuumenna hetken aikaa.
  3. Lisää omenatäysmehu ja fraîche. Anna kiehua hiljalleen 5 min. Sekoita välillä.
  4. Ripota pinnalle persiljaa.
  5. Tarjoa Hunajaista kasvispannua kasvislisäkkeenä tai -pääruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)