Jauheliha-juustolaatikko

Jauheliha-juustolaatikko

Kolmen juuston ruokakermalla maustettu laatikkoruoka maistuu koko perheelle. Lisäksi se on helppo valmistaa.

1 h 25 min
helppo
75 kcal / 100g
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
300 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 % tai lampaanjauhelihaa
400 g (1 pussi)
peruna-purjosekoitusta
2 - 3 kpl (120 g)
suolakurkkua suikaleina
1 dl
hienonnettua persiljaa
1 prk (2,5 dl)
3 dl
2
kananmunaa
¾ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Paista jauheliha Oivariini rasvassa. Levitä vuokaan kerroksittain peruna-purjosekoitusta, jauhelihaa, suolakurkkusuikaleita ja persiljaa. Laita päällimmäiseksi kerrokseksi peruna-purjosekoitusta.
  2. Yhdistä juustokerma, maito, munat ja mausteet. Kaada seos vuokaan.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 1 tunti, kunnes laatikko on hyytynyt

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
21,2 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›