Jauheliha-juustolaatikko

Jauheliha-juustolaatikko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jauheliha-juustolaatikko

Jauheliha-juustolaatikko

Kolmen juuston ruokakermalla maustettu laatikkoruoka maistuu koko perheelle. Lisäksi se on helppo valmistaa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
1 h
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
300 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 % tai lampaanjauhelihaa
400 g (1 pussi)
peruna-purjosekoitusta
2 - 3 kpl (120 g)
suolakurkkua suikaleina
1 dl
hienonnettua persiljaa
1 prk (2,5 dl)
3 dl
2
kananmunaa
¾ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Paista jauheliha Oivariini rasvassa. Levitä vuokaan kerroksittain peruna-purjosekoitusta, jauhelihaa, suolakurkkusuikaleita ja persiljaa. Laita päällimmäiseksi kerrokseksi peruna-purjosekoitusta.
  2. Yhdistä juustokerma, maito, munat ja mausteet. Kaada seos vuokaan.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 1 tunti, kunnes laatikko on hyytynyt

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
21,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›