
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 1 iso (170 g) sipuli
- 1 dl esikypsytettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
- 1 lihaliemikuutio
- 7-8 dl vettä
- 1 kg kaalia
- 1 pussi (500 g) juureskuutioita tai vastaava määrä tuoreita
- 1 prk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 tl pippurisekoitusta
- ½-1 tl suolaa
-
½ rasiaa (à 400 g)
Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoaValio Polar® 9 % sulatejuusto on kevyt ja miellyttävästi levittyvä, voimakkaan ja raikkaan makuinen sulatejuusto.…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa tilavassa kattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli. Lisää hetken päästä ohrasuurimot, liemikuutio, vesi ja hienonnettu kaali. Keitä hiljalleen n. 15 min.
- Lisää pakastejuurekset. Mausta tomaattipyreellä, suolalla ja pippurilla. Keitä välillä sekoitellen n. 20 min tai kunnes kypsää.
- Lisää lopuksi sulatejuusto. Sekoittele, kunnes juusto sulaa. Lisää tarvittaessa vettä.
- Tarjoa kuumana ruisleivän ja maidon kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
58 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
2,1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa