Juustoinen jauheliha-kasvispata

Juustoinen jauheliha-kasvispata
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Juustoinen jauheliha-kasvispata

Juustoinen jauheliha-kasvispata

Maukkaista suomalaisista raaka-aineista valmistettu pataruoka antaa puhtia päivään. Nauti lisäksi paahdettua leipää juuston kera.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl
1 iso (170 g)
sipuli
1 dl
esikypsytettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
1
lihaliemikuutio
7 - 8 dl
vettä
1 kg
kaalia
1 pussi (500 g)
juureskuutioita tai vastaava määrä tuoreita juureksia
1 prk (70 g)
tomaattipyreetä
1 tl
pippurisekoitusta
1/2 - 1 tl
suolaa
½ pkt (à 400 g)

Leipä

leipää paahdettuna

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa tilavassa kattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli.
  2. Lisää hetken päästä ohrasuurimot, liemikuutio, vesi ja hienonnettu kaali. Keitä hiljalleen n. 15 min.
  3. Lisää pakastejuurekset. Mausta tomaattipyreellä, suolalla ja pippurilla. Keitä välillä sekoittaen n. 20 min. tai kunnes kypsää.
  4. Lisää lopuksi sulatejuusto. Sekoittele, kunnes juusto sulaa. Lisää tarvittaessa vettä.
  5. Tarjoa kuumana leivän ja maidon kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›